I starten af marts præsenterer bott vario bilindretning og cubio værkstedsindretning, det egner sig specielt til VVS branchen pa SHK i Essen. Der ud over kan besøgende, på Ford standen, se en Transit custom og få et billede bott varios egenskaber i praksis. Peugeot visite en Expert med bott vario bilindretning frem, og gjorde derved fordelene ved Håndværker-Eksperter tydelig. Et samarbejde Peugeot Tyskland, Berner og bott.

bott ist Sponsor für das TEAM PEUGEOT ROMO und unterstützt den 29-jährigen Fahrer Christian Riedemann bei seiner Teilnahme an der Deutschen Rallye Meisterschaft 2016. Gemeinsam mit seiner belgischen Co-Pilotin Lara Vanneste wird er in der DRM Saison 2016 um den Titel kämpfen.

bott tilbyder, efter ønske, sit arbejdspladssystem med ESD. Ved bearbejding af mikroelektroniske dele, findes der i de fleste virksomheder ikke længere gennemgående ledende overflader. De beskytter mod unkontrelleret elektrostatisk ladning, og dermed også usynlige skader på de enkelte dele. Som et eksempel på avero arbejdspladssystem hos MSC Technologies Freiburg, bliver den fleksible konfiguration af kravene til den individuelle arbejdsplads meget tydelig.

I Berlin udstillede bott fra 16.-19. Februar 2016 bott vario bilindretning og cubio værkstedsindretning, som specielt egnede sig til byggebranchen. bott´s mange muligheder for at indrette og sikre lasten i en servicebil blev vist i en bil fra Berner.

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok