Mellemstore varevogne

Den perfekte størrelse varebil

Mellemstore varevogne

Den perfekte størrelse varebil

Varebiler er meget alsidige. Uanset om det er som kassevogn med en kuffertopbygning eller med et lad – mulighederne for en individuel anvendelse er næsten grænseløse. Hvis du leder efter en varevognsindretning til servicebiler, så er du kommet til den rigtige adresse hos bott. Og det gælder uanset til hvilket formål du skal bruge en ombygning af din varebil til servicebil. Om du nu leder efter en indretning af varebil til mellemstore eller små varevogne eller endda til ladvogne og pickups, kan vi hos bott hjælpe dig videre. Det behøver nemlig ikke altid lige at være en stor lastbil der skal til, for at skaffe meget opbevaringsplads i dit mobile værksted, selvom vi selvfølgelig også har udviklet bilindretninger til store varevogne. Vi tilbyder en færdig skræddersyet løsning til enhver professionel anvendelse.

Hvis du generelt vil vide mere, så kig en gang i vores katalog om varevognsindretning.

Transporterudstyr i køretøjet: Transporterhyldesystemer

Hvad leder du efter?

Varebil i går, Servicebil i dag

Indretningen af din mellemstore varebil med en bott vario bilindretning hjælper dig med at arbejde økonomisk rentabelt ved den daglige indsats med din servicebil. Med bott vario3 bilindretningen kan værktøj og materialer anbringes således i din varebil, så du har hurtig og ergonomisk adgang til det.

Vores indretning til varebiler giver dig et stort ekstra plus i forhold til lastsikring i dit køretøj. Den har talrige fastsurringspunkter til spænderemme i forbindelse med vores nye C-Lash system, hvilket du nemt og hurtigt kan integrere med surringsstropper på reoler og hylder. Vi har i vores design altid tænkt på din sikkerhed, da det er vigtigt for os, at ingen kommer til skade. Men dette gælder ikke kun for den indvendige varevognsindretning. Vi tilbyder også et stort udvalg af andet tilbehør til din bil, som f.eks. tagbøjler.

Montagen til karosseriet af alle dele udføres således, at kræfterne fordeles og opfanges optimalt. De enkelte moduler i vores bilindretning består af aluminium og er suppleret med elementer af kunststof. Det giver en meget lav vægt med maksimal stabilitet. På grund af den lave vægt sparer du i øvrigt også en masse brændstof.

I det hele taget opfylder vores varevognsindretning de gældende forskrifter for lastsikring og efterprøves jævnligt i crash tests. Således kan du være sikker på, at alting bliver på sin plads, selv ved et uheld.

Download katalog

Download katalog

Et bott vario3 udstyrssystem hjælper dig med at arbejde økonomisk med dit servicekøretøj i det daglige. Med bott vario3 køretøjsudstyr kan værktøj og materialer opbevares i din varevogn på en sådan måde, at du hurtigt og ergonomisk kan få adgang til dem.

Du kan finde de tilgængelige udstyrsløsninger til dit køretøj i vores katalog. Se i vores download-område efter en passende producentbrochure eller download vores hovedkatalog direkte her.

Køretøjsudstyr til håndværkere: Transporterindretning