Specialindretninger

Ingen opgave er for svær for os

Specialindretninger

Ingen opgave er for svær for os

Standard kan alle – vi kan også noget helt specielt. Det er helt lige meget hvilke specielle krav din branche stiller til bilindretningen i dit køretøj: Vi udarbejder gerne en individuel og fleksibel indretningsløsning til dig og rådgiver dig derved omfattende og kompetent om den passende lastsikring.

Med bott vario3 er udstyret i køretøjet skræddersyet til dine individuelle behov.

Hvad leder du efter?

Du bestemmer

Du bestemmer

Vi råder over en omfattende erfaring inden for specialindretning eksempelvis inden for helt forskellige discipliner i motorsport, inden for mountainbike-løb og talrige andre ukonventionelle områder. Hvorvidt du har brug for en enkelt reol til din servicebil eller en individuel brancheløsning er uden betydning. Vi understøtter dig med dit projekt, konfigurerer den ideelle indretning sammen med dig og udarbejder et skræddersyet tilbud til dig.

Vi planlægger din specialindretning i fællesskab med dig. Vi giver dig omfattende rådgivning og udarbejder den optimale løsning sammen med dig, så du kan koncentrere dig om dit arbejde og kan udføre det økonomisk rentabelt. Kundens ønske er vores fokuspunkt. Om nødvendigt fremstiller vi specialdele, så du kan opbevare dit udstyr sikkert og godt tilgængeligt i den indvendige indretning. Skabe, arbejdborde og organisationssystemer konfigurerer vi helt efter dine ønsker.

Et køretøj, der er udstyret som kommandocentral.

Kontakt

Ønsker du mere information, råd eller et opkald fra os på bilindretning ? Så vil vi med glæde hjælpe dig! Felter markeret med * skal udfyldes
Samtykkeerklæring*
Databeskyttelse*

Har du nogen spørgsmål?

Tag kontakt med os!