Den kompakte varebil

Den kompakte varebil

Særligt i bytrafikken er små varebiler ideelle. De kompakte dimensioner på små busser eller mindre varebiler egner sig fremragende til kørsel i byen, da de er kvikke og ikke skal bruge meget plads til parkering. Derved kan små varebiler trods det kompakte design byde på et rummeligt lastområde ved en høj sikkerhed. Det kommer an på den skræddersyede bilindretning. 

Små varebiler giver mulighed for en generøs last og byder på en passende nyttelast til hurtig indsats i byområder. Et lavt brændstofforbrug og alligevel en tilstrækkelig lasteevne gør små mobile værksteder, blandt andet kassevogne, til alsidige hjælpere. En ombygning af sådanne køretøjer til mobile værksteder egner sig derfor særligt godt til virksomheder inden for håndværk eller kundeservice.

Da disse kompakte varebiler kan inddeles under kategorien for servicebiler med en tilladt samlet vægt på op til 3,5 tons, gælder de som personbiler og kan køres med et kørekort i Klasse B. Derudover er små varebiler miljøvenlige, da deres strømforbrug kan sammenlignes med personbilers.

Udstyr i køretøjet til små varevogne: Lastsikring af små varevogne

Den rigtige størrelse

Den rigtige størrelse

For erhvervsdrivende er små varebiler prismæssigt meget attraktive og økonomiske. Hvis man tester sammenligningen af forskellige typer af varebiler, finder man hurtigt en passende løsning. Også små elektriske varebiler anvendes med en rækkevidde, der hele tiden bliver større. Vi tilbyder en bott vario3 bilindretning, der passer perfekt, til alle gængse modeller og producenter.

Efter ønske udvider vi dit lastområde med et yderligere plan. Vores løsning med dobbeltbundsmodul indeholder en dobbelt bund med skuffer nedenunder. Indholdet er på denne måde fint ergonomisk tilgængeligt udefra. Varerumsbeklædningen beskytter det indvendige rum i din bil og udvider værdien af det på lang sigt. Integrerede surringsskinner på sidevæggene giver omfattende muligheder for at fastsurre din fragt.

Du finder de tilgængelige indretningsforslag til dit køretøj i vores katalog.

flaskehyldesystemer til varevogne og varevogne

Vi afprøver jævnligt vores bilindretninger i crash tests. Således kan du være sikker på, at alting bliver på sin plads, selv ved et uheld. Vores bilindretning opfylder de gældende forskrifter for lastsikring.

Montagen og fastgørelsen af vores bilindretning på karrosseriet i din lille varebiler udføres af vores uddannede og certificerede fagfolk. Centrifugalkræfterne, der opstår ved en hård opbremsning, fordeles og opfanges optimalt. Alt bliver på sin plads og er også uden videre tilgængeligt efter en ekstrem belastning. Modulerne i vores bilindretning består af aluminium med enkelte elementer af let kunststof. Det giver en meget lav egenvægt med en maksimal stabilitet.

Få rådgivning af en bott kollega i nærheden af dig så du kan finde den indretning, der passer til dig!

Mere information

Mere information

Her kan du online se vores bilindretnings-katalog.

Kan du ikke finde din bilmodel på listen? Så kontakt os gerne og hør hvad vi kan tilbyde af løsninger!

Køretøjsudstyr til håndværkere: Transporterindretning

Har du nogen spørgsmål?

Tag kontakt med os!