Om os

Om os

Bott virksomhedsgruppen udvikler og producerer bilindretninger, værkstedsindretninger og arbejdspladssystemer på tre europæiske lokaliteter. bott leverer sine produkter til kunder inden for industri og håndværk i hele verden.bott’s produkter understøtter og optimerer dermed kundernes værditilvækst indenfor produktion, montage og service.

Virksomhedsgruppens hovedsæde befinder sig på grundlægnings- og produktionsstedet i Gaildorf (Tyskland). Desuden fremstilles der produkter i Bude (Storbritannien) og i Tarnazsadany (Ungarn). Med yderligere salgsselskaber i Frankrig, Østrig, Danmark og Italien, samt med licenspartnere og importører i hele verden tilbyder bott et altomfattende servicenet og tilpasser sig lokale behov - fra planlægning til montering.

laendermap.jpg

Virksomhedsmål og vejledende principper

 

  1. Som mangeårig global partner tilbyder vi uforandrede højkvalitative produkter, tjenesteydelser og løsninger med et fremragende pris-/ydelsesforhold og muliggør således usædvanlige kundeoplevelser.
  2. I en netværksbaseret verden tilbyder vi intelligente arbejdsplads- og mobilitetsløsninger til erhvervsdrivende og virksomheder, som søger for større driftseffektivitet eller blot en bedre udnyttelse af pladsen.
  3. Til dette formål kombinerer vi vores højkvalitative og innovative produkter og tjenesteydelser med nye teknologier for at skabe markedsførende integrerede løsninger, som baserer på indgående kendskab til kundens behov.
  4. I en verden med hurtig forandring skal vi være smidige og fleksible. I et dynamisk miljø lærer vi konstant, arbejder på internationalt niveau og udvikler nyt. Dette gør det muligt for vores medarbejdere og andre interessenter til at yde et bidrag til vores fælles succes, og selv at drage fordel af denne.
  5. Vi bestræber os på at være en storartet arbejdsgiver og på at hjælpe vores medarbejdere med at videreudvikle og udfolde sig. Vi fremmer iværksætteri og værdsætter de fordele, som mangfoldige erfaringer giver.
  6. Som familieforetagende satser vi på et solidt grundlag, handler ansvars-, kvalitets- og miljøbevidst og planlægger på lang sigt. Vi forpligter os til en skånsom håndtering af ressourcer af enhver art. Vi øger virksomhedens værdi og yder derved et positivt bidrag til samfundet. Overholdelsen af alle relevante love og bestemmelser er en selvfølge for os.
Kvalitet og miljø

Produktlinjerne "cubio" er GS-mærket for testet sikkerhedfra TÜV Rheinland (DE)

TÜV-Zertifikat Bott GmbH & Co KG für die cubio Betriebseinrichtung
GS TÜV | bott cubio Værkstedsindretninger (PDF, 3,9 MB)

Har du nogen spørgsmål?

Tag kontakt med os!