Løsninger til ladvogne og ladopbygninger

Løsninger til ladvogne og ladopbygninger

Har du en ladbil, pickup eller personbil og daglig skal transportere værktøj eller andre dele? Hvis du kører en ladbil med åbent lastområde, kender du sikkert de udfordringe der kan opstå ved sikring af lasten og udstyret. Vi har udviklet den perfekt løsning til netop dine behov.

Med vores ladopbygning bottTainer bliver din bilindretning opgraderet. Vi tilbyder dig en nyttig hjælp til lastsikring og sørger for en bedre orden af dine smådele. Værktøjskasserne og transportboksene er af høj kvalitet og velegnet til en optimal udnyttelse af pladsen på åbne lasteflader såvel som i personbiler. Vores bilindretning organiserer opbevaringsrummet perfekt og sørger for mindre stress i din dagligdag. bottTainer’en giver nemlig et godt overblik over værktøj, maskiner og smådele i din ladbil og er designet som transportkasse til ladvogne med en enkelt- eller dobbeltkabine. Vi garanterer en optimal udnyttelse af pladsen takket være vores bott vario systemdele. Du er velkommen til at læse mere om vores modulære bilindretning, der kan tilpasses til præcis dine individuelle behov og krav.

Vi tilbyder også skræddersyet løsninger til småmellemstore og store varevogne.

Transport af Systainer³ kuffertsystemet korrekt i en bil

Hvad leder du efter?

Udtænkt ned til mindste detalje

Udtænkt ned til mindste detalje

Hvilke fordele kan du nu helt præcist kan glæde dig til med vores bottTainer transportbokse og værktøjskasser? I løbet af tiden har vi udviklet en løsning, der ikke kun sørger for mindre stress men også for mere glæde i din dagligdag. Med bottTainer’en sikrer du dig en hurtig og ergonomisk tilgang til det vigtigste udstyr – uden at skulle op på ladet. Værktøjskasserne er udstyret med låger i siden, en jalousi eller indvendige skuffer for at garantere en god opdeling af opbevaringsrummet, samt en nem tilgang. Den robuste rammekonstruktion giver bottTainer’en en høj stabilitet. Reolgavlene og bunden i transportkassen fremstillet af bott i en slidstærk, galvaniseret stålplade, og kanterne er yderligere forstærket. De indbyggede tætninger sørger for, at værktøj og materiale er stænkvandsbeskyttet. Ståfødder sikrer desuden mod vand nedefra. Vi har selvfølgeligt også tænkt på mulighedentyveri. Med topunktslåsen er dine materialer forsvarligt og sikkert låst inde. bottTainer’en fås i passende udstyrsvarianter til din ladbil såvel som til din pickup. Det er den perfekte størrelse transportkasse til ladopbygningen. Du har også mulighed for en individuel konfiguration.

Hvis du generelt vil vide mere, så kig en gang i vores katalog til bottTainer’en.

Udstyr i køretøjet til platformkøretøjer, f.eks. karrosseri med person

Derudover har vi også tænkt på lastsikringen særligt af løst eller uformeligt transportgods. Vi tilbyder praktiske hjælpemidler til lastsikringen på din ladbil, eksempelvis det slidstærke lastsikringsvæv til din ladopbygning. Det sikrer at løst transportgods på lastområdet på den åbne ladbil er betydeligt bedre sikret end med et almindeligt net med store masker. Vi har udviklet en luftgennemtrængelig, men yderst robust presenning for eksempelvis at holde fint sand eller grønt affald godt fast på ladet. Små og lette genstande bliver således også ved stærk vind eller ved fuld opbremsning liggende sikkert på lastområdet. Vævet fra bott har desuden den store fordel, at man ikke kan se udefra, hvad der ligger under det. Således beskytter det dit transportgods effektivt mod tyveri.

bottTainer powered by STIHL

I samarbejde med STIHL har vi udviklet nye elementer til vores bottTainer. Opladere er integreret til STIHL-batterierne, som opbevares rent, tørt og sikkert. Den nye bottTainer powered by STIHL fås i forskellige versioner og som ekstraudstyr også som en airconditionpakke (med varme og ventilation).

Køretøjsudstyr til anlægsgartnere og havebrug

Opladning og opbevaring af batterier på fladskærmen

Kontakt

Ønsker du mere information, råd eller et opkald fra os på bilindretning ? Så vil vi med glæde hjælpe dig! Felter markeret med * skal udfyldes
Samtykkeerklæring*
Databeskyttelse*

Har du nogen spørgsmål?

Tag kontakt med os!