Udstyr til små & store vognparker

Et system - uendeligt mange muligheder for indretningen af din flåde

Udstyr til små & store vognparker

Et system - uendeligt mange muligheder for indretningen af din flåde

Er du flådemanager og leder du efter det ideelle reolsystem til servicebilerne i din vognpark? Den professionelle bott vario bilindretning er som skabt til standardiseringen af de bedste flådekøretøjer. Den perfekte og bæredygtige indretning af din flåde af servicebiler giver en lastsikring, der er kvik og enkel at håndtere, og har systematisk og sikker plads til værktøjskufferter, maskiner, forbrugsmaterialer samt reservedele. Det forenkler administrationen af din vognpark og hjælper dig med at arbejde rentabelt og effektivt. Uanset hvilke opgaver du står over for: Med vores modulære systemer er du godt rustet til alle udfordringer.

Køretøjsudstyr til en energivirksomheds vognpark.

Hvad leder du efter?

Flådestyring: Sikkerhed og effektivitet

Flådestyring: Sikkerhed og effektivitet

Hos os nyder du godt af vores mere end 30 års erfaring med udstyring af flåder af servicebiler i forskellige størrelser. Med denne kompetence kan du udføre dine daglige opgaver effektivt. Mange elementer til lastsikring giver dig et praktisk gode i hverdagen og sparer tid og penge. Du modtager en omfattende rådgivning af os om detaljerne og en individuel planlægning af bilindretningen til dit køretøj.

Ud over bott vario3 bilindretningen får du hos os supplementer til køretøjselektronikken og folie på bilen efter dine ønsker. Desuden tilbyder vi specialindbygninger og tillægsudstyr samt mærkning af din servicebil, transporten og registreringen. Lad dig overbevise af vores omfattende internationale Full Service!

Bilindretninger til små og store vognparker

Hvis du forventer mere end kun indbygningen af en bilindretning, så er du landet det helt rigtige sted. Hos os bliver du passet godt på lige fra start - fra planlægning og afvikling til levering af din serviceflåde. Vi installerer elektroniske komponenter til dig samt meget andet tilbehør. Eksempelvis modtager du hos os moderne løsninger inden for IoT (Internet of Things) og intralogistik i bilindretningen for en optimering af dine processer og arbejdsforløb. Sammen med dig udformer vi en effektiv flådestyring for fremtiden. Sammen finder vi den passende løsning til dine flådekøretøjer!

Vi giver dig nyttige tips til hvilke flådekøretøjer der egner sig bedste til dine opgaver og til hvilke komponenter der er vigtige i bilindretningen. Vores eksperter planlægger dit individuelle bilkoncept og tager her højde for alle tilhørende faktorer såsom produktivitetsstigning, ergonomi, funktionalitet og overskuelighed. Og her er det uden betydning, om det drejer sig om elbiler eller almindelige varebiler.

Risikostyring

Som certificeret indretningspartner arbejder vi tæt sammen med bilproducenterne. bott vario bilindretning har bestået utallige crash-tests med succes og er certificeret med GS-mærket. Det betyder maksimal sikkerhed for føreren og en minimal risiko for dig som flådeansvarlig.

Netværk i hele branchen

På grund af vores store netværk, vores samarbejder og mangeårige partnerskaber med bilproducenterne og leasingselskaberne får du hos os en individuel løsning samlet på ét sted. Om du foretrækker leasing af din serviceflåde eller hellere vil købe dine biler, spiller ingen rolle. Vi informerer dig om trends og afvikler de nødvendige trin for dig. Vi har gennem længere tid udstyret større serviceflåder til velansete danske som udenlandske virksomheder.

Rådgivning & Service

Høring om udstyr i køretøjet

Kontakt os

Ønsker du mere information, råd eller et opkald fra os på bilindretning ? Så vil vi med glæde hjælpe dig! Felter markeret med * skal udfyldes
Samtykkeerklæring*
Databeskyttelse*

Har du nogen spørgsmål?

Tag kontakt med os!