Sejl med på vores succeskurs!

Sejl med på vores succeskurs!

Du leder efter en uddannelsesplads eller en virksomhed, som ledsager dig igennem din jobkarriere i fremtiden ?

Eller nye udfordringer i en hastigt voksende virksomhed?

Så er du helt rigtig landet hos bott. For sammen med os hos bott kan vi flytte en masse og se forhåbningsfuldt ind i fremtiden. I 85 års virksomhedshistorie har bott udviklet sig fra en lille, producerende erhvervsvirksomhed til en full service tjenesteyder for bil- og værkstedsindretninger. I mellemtiden er bott aktiv i 30 lande med datterselskaber og eksportpartnere og beskæftiger globalt 950 medarbejdere. Bott virksomhedsgruppen udvikler og producerer bilindretninger, værkstedsindretninger og arbejdspladssystemer på tre europæiske lokaliteter. bott lægger stor vægt på kvaliteten af sine produkter og udvikler og producerer derfor på egne fabrikker.

Steuern Sie mit auf unserem Erfolgskurs

Karrierechancer hos bott

Det dynamiske bott team vokser støt. bott uddanner hvert år unge mennesker og overtager dem derefter i et langsigtet ansættelsesforhold. Vores engagerede, unge medarbejdere sørger for, at bott agerer i henhold til den nuværende viden og teknologi og tidens puls.

bott tilbyder dig sikre og fremtidsvisende karrierechancer i et internationalt miljø, både inden for produktion, salg og i administrative stillinger inden for marketing, personaleadministration, finans eller IT. På denne måde får du hos bott langsigtede perspektiver for din personlige udvikling. bott stiller sine medarbejdere ergonomiske arbejdspladser i moderne, lyse omgivelser til rådighed.

De store pluspunkter ved bott

Medarbejder hos bott

Jakob Quaade, Salgskonsulent bilindretning

Hos bott bliver jeg dagligt udfordret af vores kunder, for at finde de rigtige løsninger. Med min baggrund som håndværker og mange timer i en firmabil så har jeg nemt ved at forstå vores kunders arbejdsdag og udfordringer i varebilen, på den måde kan jeg bedst hjælpe kunden med den bedste indretning til hans eller hendes bil. Som konsulent hos Bott er jeg både sælger, teknisk tegner og rådgiver, hvilke gør mit job interessant og giver mig en afvekslende hverdag. Bott Vario3 er et helt nyt produkt fra Bott Og har høj kvalitet hele vejen igennem, og det er en fornøjelse at se en bil med ny indretning i, samt en tilfreds kunde. 

jakob-quaade-600x600.jpg

Jesper Dalsgaard, Teknisk ansvarlig

Som teknisk ansvarlig, har jeg ansvaret for at alle vores produkter, monteres og efterlever vores tyske reglement iht. Crashtests. Det giver mig en stor indsigt i hvordan varebiler er opbygget og samtidig daglige dialoger med vores kunder om hvornår deres nye varebil leveres hos os, og hvornår den er færdig. Det er en spændende proces, som udfordrer mig og vores evne i montagen til struktur og fleksibilitet i hverdagen.

jesper-dalsgaard.jpg

Har du nogen spørgsmål?

Tag kontakt med os!