Bilindretning efter mærke

Arbejd effektivt – med vores individuelle bilindretning

Bilindretning efter mærke

Arbejd effektivt – med vores individuelle bilindretning

Bilindretning efter mærke: Leder du efter en effektiv bilindretning til din varevogn? Med vores alsidige tilbehør kan vi tilpasse din bott vario3 bilindretning efter mærke til præcis dine behov for dit erhvervskøretøj. Opdag for eksempel vores skræddersyede vario3 løsninger til VW og Ford, som effektiv og veldesignet løsning.

Alle fastgøringspunkter er optimalt tilpasset til de specifikke forhold og krav af din varevogn. Den mest grundlæggende fordel af en bott bilindretning efter mærke er, at alle elementer kan sammenstilles og udarbejdes individuelt efter dine krav. Således kan du få udnyttet køretøjets lastrum optimalt. Her lægges særlig vægt på sikkerhed. Vores bott vario3 bilindretning efter mærke opfylder pålideligt de høje krav fra crashtests. Hvor sikker bilindretningen er, blev testet i officielle crashtests. En række uafhængige eksperter gennemfører disse tests med en fuldt lastet varevogn. Den belastning byggedelene gennemgår i selve testen svarer til den ved en alvorlig ulykke i almindelig trafik. I løbet af crashtesten simuleres et sammenstød mellem køretøjet og en barriere ved en hastighed af 50 km/t – efter direktiv ECE R44.

bilindretning efter mærke

Beskyttelse af lastrummet og lastsikring

Beskyttelse af lastrummet og lastsikring

Bilindretning efter mærke: Den tilpasningsdygtige basisversion fra bott beskytter lastrummet mod slitage fra den daglige brug og modvirker dermed på lang sigt en værdiforringelse af dit køretøj. Beskyttelsen består af et gulv, vægbeklædning og alt efter ønske også en loftsbeklædning af lastrummet. Vores tilbehør til daglig brug af dit køretøj hjælper med at organisere og stuve dit udstyr, værktøj og materiale. Dette inkluderer blandt andet en praktisk holder til transporten af gasflasker og den nødvendige ventilation af lastrummet.

Beskyttelse af lastrummet og lastsikring

Bilindretning efter mærke: et mobilt værksted

Bilindretning efter mærke: et mobilt værksted

Vores bilindretning efter mærke byder på adskillige muligheder for indretningen af en mobil arbejdsplads. Med vores løsninger organiseres alt udstyr optimalt og er lige ved hånden. Robuste arbejdsoverflader er velegnede til at udføre forskelligt arbejde direkte i varevognen.

Bilindretning efter mærke: mobil arbejdsplads
Køretøjsudstyr til håndværkere: Transporterindretning

Katalog Download

De forskellige kataloger alt efter fabrikant findes i vores downloads.