Du har værkstedet ...

Du har værkstedet ...

Med vores værkstedsindretninger har du de bedste forudsætninger for at arbejde effektivt. Vores kompetente planlæggere imødekommer gerne dine individuelle krav. På denne måde er din værkstedsindretning optimalt tilpasset til processerne på dit værksted.
Med cubio skuffeskabe, arbejdsborde og systemskabe tilbyder vi dig en unik, modulær værkstedsindretning, som kan konfigureres helt efter dine forestillinger. cubio kendetegnes af pålidelighed, lang levetid og funktionalitet, så du kan arbejde permanent rentabelt.

cubio værkstedsindretningen sørger for et ensartet udseende af dit værksted. Det gennemgående design med ensartede systemmål giver dig alsidige konfigurations- og designmuligheder.

Driftsudstyr til industri, produktion og handel

... vi tilbyder løsningen

... vi tilbyder løsningen

Vores cubio system- og KWB arbejdsborde danner de bedste forudsætninger for orden, struktur og renlighed på dit værksted. Den robuste konstruktion på cubio arbejdsborde holder i årtier - også ved daglig stærk belastning. Med cubio værkstedsindretning af høj kvalitet fra bott tydeliggør du dine krav til en høj kvalitet af dine ydelser.

Med cubio bliver dit værksted til en attraktiv arbejdsplads. Med stort tilbehørsprogram og montagerammer kan du udvide cubio system- og KWB arbejdsbordene og tilpasse dem til dine individuelle behov.

Rådgivning og information om værksteds- og fabriksudstyr

Løsninger til din virksomhed

Maßgeschneiderte Werkstatteinrichtung mit perfo Lochplatten und mehr.

Værksted til Håndværk & Industri

Indretning til dit værksted: Håndværk, handel & industri: Arbejdsborde, skuffes-kabe, overskabe, batteriladeskabe og meget andet
cubio værkstedsudstyr

Bilværksted

Gennemtænkt systemindretning til serviceværksteder i bil- og motorcykel-branchen. Væsket-appesteder, arbejdsborde, værkstedsvogne og mere.
cubio systemskabe er velegnede til indretning af dit værksted i service- og produktionsområdet. Fås i forskellige farver og designs.

Kundeservice / Produktion

Gennemtænkte opbevaringsløsninger og optimal tyverisikring: Stålskabe, specialløsninger som CNC-opbevaringer, batteriladeskabe og meget andet.
cubio fabriksudstyr med stationære og mobile boksarbejdsborde.

online Katalog

Find Din Arbejdspladsløsning

Bestil katalog

Felter markeret med * skal udfyldes.
Samtykkeerklæring*
Databeskyttelse*

Videoer

bottBox Transparent lagerkasse:

Videoer

bott verso Batteriopladeskab:

Videoer

verso

Har du nogen spørgsmål?

Tag kontakt med os!