Modulært værkstedsindretning med et individuelt system

Premiumsystemer til produktion, værkstedsindretning og lager

Modulært værkstedsindretning med et individuelt system

Premiumsystemer til produktion, værkstedsindretning og lager

Med indretning af dit værksted til succes

Er du på udkig efter at optimere værksteds indretningen af dit firma på den bedste og mest effektive måde?

Vi kan hjælpe dig med den nødvendige planlægning og indretning af værksted. Vi tager dine individuelle behov seriøst, og din tilfredshed er vores målestok. Sammen designer vi en driftsindretning, der er skræddersyet til dine ideer, rammer, processer og mål.

Vores cubio og verso værkstedskabssystemer imponerer alle med deres pålidelighed, holdbarhed, funktionalitet og alsidighed inden for forskellige brancher. Vi tilbyder systemskabe, skuffeskabe og arbejdsborde, der opfylder alle krav.
 

Driftsudstyr til industri, produktion og handel

Tilpas din egen værkstedsindretning

Skræddersyet, unikt, effektiv

Tilpas din egen værkstedsindretning

Skræddersyet, unikt, effektiv

Med vores cubio værkstedsskabssystemer skaber du orden, struktur, renlighed og effektivitet i din hverdag. Og mere endnu: Du kan stole på vores værkstedssystemer i årtier fremover. Den robuste konstruktion kan nemt modstå kraftig belastning.

Du kan udvide cubio skuffeskabene fleksibelt med et bredt udvalg af tilbehør og fastgørelsesrammer. En løsning, der altid er skræddersyet til din branches behov. Vi planlægger og implementerer særlige krav uden problemer.

Vidste du? Vores cubio-betjeningsudstyr bruges blandt andet på Henry Ford Museum of American Innovation til at skabe et realistisk racermiljø i zonen 'Sports Car Performance Centre'. Vi leverede også højkvalitetsværkstedsudstyr til laboratorie- og forskningsarbejdsstationer til Markes International GmbH, verdens førende specialist inden for termisk desorption.

Bil og Motorcykel værkstedsindretning

Løsninger til kundeservice og produktion

Rådgivning og information om værksteds- og fabriksudstyr

Verso Værkstedsindretning Optimerer Din Arbejdsdag

Med verso’s værkstedsskabssystemer drager du fordel af et robust og derfor langtidsholdbart værkstedsskabssystem. Den er velegnet til både små og store værksteder og skaber orden for en effektiv arbejdsproces i enhver branche. Med verso-systemet og skuffeskabene kan du arrangere værktøjskuffer og værktøj  på en struktureret måde, så hvert håndtag passer perfekt .

Klart, rent og effektivt: Verso-designet giver dit værksted et unikt fornemmelse, med et skræddersyet udseende til dine individuelle behov, ideer og mål.

Organisation er halvdelen af kampen

verso-werkbank-2021-mit-person.jpg

Løsninger til din virksomhed

Maßgeschneiderte Werkstatteinrichtung mit perfo Lochplatten und mehr.

Værkstedsskabssystemer til håndværk

Værkstedsudstyr til dit værksted i både handel, erhverv og industri. Du finder arbejdsborde, skuffeskabe, vægskabe, batteriladeskabe, værktøjsopbevaring og meget mere.
cubio værkstedsudstyr

Skabssystemer til serviceværkstedet

Gennemtænkte skabssystemer til serviceværksteder i bil- og motorcykelsektoren. Væske-, strøm- og trykluftforsyninger, arbejdsborde, værkstedsvogne og meget mere.
cubio systemskabe er velegnede til indretning af dit værksted i service- og produktionsområdet. Fås i forskellige farver og designs.

Faciliteter til kundeservice & produktion

Sofistikerede kabinetsystemer med valgfri tyverisikring. Stålskabe, specialløsninger som CNC værktøjsopbevaring, batteriladeskabe og meget mere.
cubio fabriksudstyr med stationære og mobile boksarbejdsborde.

online Katalog

Find Din Arbejdspladsløsning

Bestil katalog

Felter markeret med * skal udfyldes.
Samtykkeerklæring*
Databeskyttelse*

Har du nogen spørgsmål?

Tag kontakt med os!