Løsninger til Håndværk & Industri

Overblik og sikkerhed

Løsninger til Håndværk & Industri

Overblik og sikkerhed

Forlanger dit håndværk alt af din servicebil? Skal den være robust og sikker? Så skal du bruge en langtidsholdbar bilindretning i førsteklasses kvalitet. Og så er du kommet det helt rigtige sted hen. Du modtager et individuelt tilbud fra os på en bott vario3 bilindretning, der er perfekt tilpasset til dine behov. Desuden får du nyttige tips til din bilindretning af os. Vi konfigurerer den individuelt efter dit behov - så den passer optimalt til dit håndværk eller erhverv.

Køretøjsudstyr til håndværkere, en tømrer med sin varevogn

Hvad leder du efter?

Det mobile værksted

Det mobile værksted

Som et alternativ til den individuelt konfigurerede indretning kan du også vælge elementer fra vores attraktive modulære system. Vi har ladet vores erfaring få indflydelse på de prækonfigurerede moduler. De gør fremragende gavn til en fornuftig pris. Vi fremstiller indretningen i aluminium. Det giver en lavere egenvægt og den er desuden meget robust og langtidsholdbar.

Du modtager ikke bare en opbygning i din bil fra os. Vi støtter dig med vores tjenesteydelser til bilindretning, så du kan koncentrere dig om dit håndværk. bott vario3 bilindretning giver dig de bedste forudsætninger for en færdigudviklet kvalitetsstyring i dit håndværk.

Individuelt konfigureret eller modulært system: udstyr til håndværkere i køretøjet

Kontakt

Ønsker du mere information, råd eller et opkald fra os på bilindretning ? Så vil vi med glæde hjælpe dig! Felter markeret med * skal udfyldes
Samtykkeerklæring*
Databeskyttelse*

Har du nogen spørgsmål?

Tag kontakt med os!