Udstyr til Servicebiler

Alt lige ved hånden

Udstyr til Servicebiler

Alt lige ved hånden

Dine kunder stiller store krav til kvaliteten af dit arbejde. Vores servicevirksomhed forventer et højt niveau af kundeservice til dig. For at opfylde disse krav skal du bruge den rigtige udrustning. En bott vario3 bilindretning til servicebiler understøtter dig i at udføre dine ordrer hurtigt og ordentligt. Det er den bedste reklame for dig, når du efterlader et blivende godt indtryk hos dine kunder med vores bilindretning af høj kvalitet.

At have orden i servicebilen har den fordel, at du kan klare dit arbejde effektivt og kvikt. Det motiverer også dine medarbejdere. bott vario3 bilindretning i servicebilen omfatter talrige skuffer og servicekufferter. I disse finder mange værktøjer og smådele en systematisk og sikker opbevaringsplads, således at alt er hurtigt ved hånden.

Bilindretning Caddy Maxi, Caddy Life, VW Caddy

Hvad leder du efter?

Servicebiler overskueligt indrettet

Servicebiler overskueligt indrettet

Den lette og robuste konstruktion af bott vario3 bilindretningen sørger for det optimale forhold mellem stabilitet og en lav egenvægt. Vores udviklere lægger stor vægt på en lang holdbarhed og slidstyrke på vores produkter. Bott vario3 byder på den størst mulige nyttelast i servicebilen, ingen plads er sparet væk. De talrige innovative elementer til lastsikring er enkle at håndtere.

Med bott vario3 sørger du for en passiv sikkerhed i trafikken – både for føreren, andre trafikanter og dig selv. Vi gennemfører regelmæssigt crash- og sikkerhedstests i samarbejde med bilindustrien og TÜV. Alle bott vario produkter opfylder de gældende trafiksikkerhedsdirektiver, som f.eks. standarden ECE R44.

Organiseringssystemer: Caddy Bilindretning

Vi har i mange år arbejdet tæt sammen med håndværkere og kunder med egen vognpark, leasingselskaber og bilproducenter. Herved har vi samlet relevante erfaringer inden for bilkonstruktion og den samlede afvikling. Ud fra disse erfaringer konfigurerer vi sammen med dig den rigtige bilindretning til den ideelle servicebil. Dette omfatter et reolsystem, der passer til dit arbejde. Uanset om du kun har brug for en enkel lastrumsbeklædning eller faktisk en omfattende indvendig indretning med vores værktøjsreoler af høj kvalitet.

Så sikrer bott at den indvendige beklædning og det optimalt opdelte opbevaringsrum i bilindretningen egner sig perfekt til det ønskede formål. Med bott vario3 får du meget mere end bare en enkel reol til servicebilen. Vores reolsystem til servicebiler organiserer dit udstyr i indretningen af din varebil, så du forbedrer dine processer og effektiviteten i arbejdet betydeligt. Vi udarbejder sammen en individuel bilindretning efter dit behov.

Uanset om du gerne vil købe eller lease bilindretningen, så giver vi dig gerne tips til omkostningerne. Vi understøtter dig med vores tjenesteydelser til bilindretning, så du kan koncentrere dig om den daglige drift og dit arbejde. Fælles finder vi den passende løsning til dig.

Kontakt

Ønsker du mere information, råd eller et opkald fra os på bilindretning ? Så vil vi med glæde hjælpe dig! Felter markeret med * skal udfyldes
Samtykkeerklæring*
Databeskyttelse*

Har du nogen spørgsmål?

Tag kontakt med os!