Løsninger til Store varevogne

Løsninger til Store varevogne

Den største vognklasse af varebiler byder på et maksimalt nytterum. Den enorme alsidighed i de særligt populære varebiler Mercedes-Benz Sprinter og Volkswagen Crafter er først fuldendt med en bott vario3 bilindretning. Vi tilbyder skræddersyede løsninger af høj kvalitet til din varevognsindretning, der kan tilpasses til dine individuelle behov.

Med vores bilindretning bliver din store varebil til den perfekte servicebil med et indbygget mobilt værksted. Således er alle dine arbejdsmaterialer altid indenfor rækkevidde og sikkert opbevaret. Den indvendige udbygning med bott vario3 byder nemlig på meget mere end bare et enkelt reolsystem i bilen: Den optimerer dine arbejdsprocesser og skaber de bedste forudsætninger for effektivt og ergonomisk arbejde.
 

Derudover byder vores varevognsindretning på en omfattende nyttelast. Den lave egenvægt på bilindretningen af aluminium muliggør en omfattende lasteevne for dig. Desuden står vores lokale rådgivere klar til at analysere dit behov for derefter at kunne tilpasse værktøjsindretningen til dine arbejdsprocesser. Det indvendige rum beklædes med elementer, der passer præcist til indretningen af din håndværkerbil. Således beskyttes interiøret og værdien af din bil opretholdes i lang tid. Sidst men ikke mindst producerer vi vores system i Europa i den højeste kvalitet.

Overbevis dig selv i vores katalog om bilindretning.

Transportør med høj kapacitet og trækstænger til lastsikring

Optimal organisering

Optimal organisering

Vores varevognsindretning består dog ikke kun af kvalitative reoler i et moderne design. bott har i løbet af årene udviklet en række modulære systemer, der gør din arbejdsdag mindre kompliceret. Målet har altid været øget effektivitet og forbedret ergonomi.

Ud over reolerne integrerer vi nemlig det nye Systainer³ kuffertsystem i indretningen. Disse kufferter er perfekt til transport af værktøj til og fra varevognen. De muliggør en systematisk organisation af udstyret, så man altid har alting til hånden. Det er dog langtfra alt. I selve bilen sørger vores prisbelønnede bottBoxe for orden i smådelene.

Derudover udstyres din varebil alt efter behov med værktøj og maskiner i sammenarbejde med vores partnere Festool og Berner. Vores løsninger gør arbejdet med din servicebil effektivt, da dit udstyr opbevares sikkert og struktureret.

I tillæg til bilindretningen tilbyder vi en masse tilbehør til opbygningen af din varebil, for eksempel et trin bagpå eller tagbøjler med lastassistance. Derudover får du flere serviceydelser fra os vedrørende din ombygning. Vi integrerer yderligere teknik og ekstrakomponenter til dig, såsom signalanlæg eller arbejdslys. Husk også altid at vores modulære systemer tillader en individuel tilpasning. Så kom gerne til os med dine ønsker, vi finder den perfekte løsning til netop dine behov.

Køretøjsudstyr til håndværkere, se stor transportør til tømrere

Kontakt

Ønsker du mere information, råd eller et opkald fra os på bilindretning ? Så vil vi med glæde hjælpe dig! Felter markeret med * skal udfyldes.
Samtykkeerklæring*
Databeskyttelse*