Løsninger til Store varevogne

Den største vognklasse af varebiler byder på et maksimalt nytterum. Den enorme alsidighed i de særligt populære varebiler Mercedes-Benz Sprinter og Volkswagen Crafter er først fuldendt med en bott vario3 bilindretning.

Med bott vario3 bilindretning bliver din store varebil til den perfekte servicebil med et indbygget mobilt værksted. Den indvendige udbygning med bott vario3 byder på meget mere end bare et enkelt reolsystem i bilen: Den optimerer dermed dine arbejdsprocesser og skaber de bedste forudsætninger for effektivt arbejde.

Optimal organisering

bott vario3 bilindretning byder på en omfattende nyttelast. Den lave egenvægt på bilindretningen af aluminium muliggør en omfattende lasteevne for dig. Vores lokale rådgivere nær dig analyserer dit behov og tilpasser værktøjsindretningen til dine arbejdsprocesser. Vi producerer vores system i Europa i den højeste kvalitet. Det indvendige rum beklæder vi med elementer, der passer præcist til behovet i dit bil. Så beskyttes interiøret og værdien af din bil opretholdes i lang tid.

Ud over reolerne integrerer vi det nye Systainer3 kuffertsystem i indretningen. Sammen med vores partnere Festool og Berner udstyres din bil perfekt med værktøj og maskiner. Vores løsninger gør arbejdet med din servicebil effektivt, da dit udstyr opbevares sikkert og struktureret.

I tillæg til bilindretningen tilbyder vi en masse tilbehør til opbygningen af din varebil, som for eksempel et trin bagpå eller tagbøjler med lastassistance. Derudover modtager du flere serviceydelser fra os vedrørende din ombygning. Vi integrerer yderligere teknik og ekstrakomponenter til dig, såsom signalanlæg eller arbejdslys.

Udtænkt ned til mindste detalje

Citroën
bott vario3 Bilindretning til
Jumper
Fiat
Ford
Hyundai
IVECO
MAN
Mercedes-Benz
Nissan
bott vario3 Bilindretning til
NV400
Opel
Peugeot
Renault
Toyota
Volkswagen

Kontakt

Ønsker du mere information, råd eller et opkald fra os på bilindretning ? Så vil vi med glæde hjælpe dig!

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

Kontakt os!

Service