Løsninger til Store varevogne

Den største vognklasse af varebiler byder på et maksimalt nytterum. Den enorme alsidighed i de særligt populære varebiler Mercedes-Benz Sprinter og Volkswagen Crafter er først fuldendt med en bott vario3 bilindretning. Vi tilbyder skræddersyede løsninger af høj kvalitet til din varevognsindretning, der kan tilpasses til dine individuelle behov.

Med vores bilindretning bliver din store varebil til den perfekte servicebil med et indbygget mobilt værksted. Således er alle dine arbejdsmaterialer altid indenfor rækkevidde og sikkert opbevaret. Den indvendige udbygning med bott vario3 byder nemlig på meget mere end bare et enkelt reolsystem i bilen: Den optimerer dine arbejdsprocesser og skaber de bedste forudsætninger for effektivt og ergonomisk arbejde.

Derudover byder vores varevognsindretning på en omfattende nyttelast. Den lave egenvægt på bilindretningen af aluminium muliggør en omfattende lasteevne for dig. Desuden står vores lokale rådgivere klar til at analysere dit behov for derefter at kunne tilpasse værktøjsindretningen til dine arbejdsprocesser. Det indvendige rum beklædes med elementer, der passer præcist til indretningen af din håndværkerbil. Således beskyttes interiøret og værdien af din bil opretholdes i lang tid. Sidst men ikke mindst producerer vi vores system i Europa i den højeste kvalitet.

Overbevis dig selv i vores katalog om bilindretning.

 

Optimal organisering

Vores varevognsindretning består dog ikke kun af kvalitative reoler i et moderne design. bott har i løbet af årene udviklet en række modulære systemer, der gør din arbejdsdag mindre kompliceret. Målet har altid været øget effektivitet og forbedret ergonomi.

Ud over reolerne integrerer vi nemlig det nye Systainer³ kuffertsystem i indretningen. Disse kufferter er perfekt til transport af værktøj til og fra varevognen. De muliggør en systematisk organisation af udstyret, så man altid har alting til hånden. Det er dog langtfra alt. I selve bilen sørger vores prisbelønnede bottBoxe for orden i smådelene.

Derudover udstyres din varebil alt efter behov med værktøj og maskiner i sammenarbejde med vores partnere Festool og Berner. Vores løsninger gør arbejdet med din servicebil effektivt, da dit udstyr opbevares sikkert og struktureret

I tillæg til bilindretningen tilbyder vi en masse tilbehør til opbygningen af din varebil, for eksempel et trin bagpå eller tagbøjler med lastassistance. Derudover får du flere serviceydelser fra os vedrørende din ombygning. Vi integrerer yderligere teknik og ekstrakomponenter til dig, såsom signalanlæg eller arbejdslys. Husk også altid at vores modulære systemer tillader en individuel tilpasning. Så kom gerne til os med dine ønsker, vi finder den perfekte løsning til netop dine behov.

Udtænkt ned til mindste detalje

Vi overbeviser også når det kommer til smådelene. Vores perfo hulplader sørger for orden på arbejdspladsen og sikrer en god og hurtig adgang til værktøj og tilbehør. Hulpladerne er udviklet til industriel anvendelse og kendetegnet ved den højeste stabilitet og kvalitet. De egner sig især til montering på væggen og kan for eksempel sættes sammen med vores tiltboxe til den perfekte opbevaring af forbrugsmaterialer. I kombination med den intelligente materialeboks bottBox skal du aldrig igen bruge tid på at lede efter smådele. Fordelen ved disse bokse er desuden den transparente forplade, der tillader et godt overblik over indhold og bestand.

Derudover tilbyder vi også en række af løsninger til lastsikring. Vores lastsikringsnet og lastsikringsvæv byder på en optimal sikring af store eller mange enheder. Vores c-lash-system er en praktisk mulighed for fleksibel sikring af last i hylder og kan fastlåses i enhver position. Kort sagt, giver vores produkter dig mulighederne for at designe indretningen af din håndværkerbil præcis som du vil.

Hvis du vil vide mere eller komme i kontakt med os, send gerne en forespørgsel nederst på siden.

Kontakt

Ønsker du mere information, råd eller et opkald fra os på bilindretning ? Så vil vi med glæde hjælpe dig!

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

Udfyld her dit telefonnummer

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

Kontakt os!

Service