Løsninger til kundeservice og produktion

En overskuelig placering af værktøjer og således en hurtigere adgang til disse er gørende for rentabelt arbejde. Vi hjælper dig med at øge effektiviteten på dit værksted. Med cubio er der orden på dit værksted.

Produktlinjen cubio omfatter moduler, som vi har udviklet specielt til brug i industrielle virksomheder. Dertil hører for eksempel cubio CNC-lagersystemerne. Vores ydelsesspektrum omfatter analyse, planlægning, produktion og montering af værkstedsindretningen. Med vores værkstedsindretninger er det vores målsætning, at hjælpe dig til den størst mulige værditilvækst.

 

Et system - uendelige muligheder

Vi tilbyder dig mobile eller stationære cubio arbejdsborde, således at dit værksted er så fleksibelt som muligt. Desuden kan du tilpasse et cubio systemarbejdsbord nøjagtigt til dine behov. Du vælger selv bordpladen, enten i rødbøg eller som bøg-multiplex.

cubio system- og skuffeskabe kan ligeledes konfigureres efter dine behov. Inddelinger med skille- og stikvægge skaber orden i skufferne. perfo hulplader og holderne sørger for organisation og orden i dit værktøj.

Kontakt

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

Udfyld her dit telefonnummer

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

ktm_produktion.jpg

Kontakt os!

Service