Altid inden for rækkevidde

bott's kuffertsystemer hjælper til i det daglige arbejde med at holde orden og skabe overblik. De passer både i bott værkstedsindretningen og i bott vario bilindretningen. varioSort servicekufferten er med dens gennemsigtige låg  - og den robuste varioSafe bæreboks, særdeles nyttige ved organisering af smådele. De er fremstillet af robust kvalitetsplast og er derfor lette og stabile. De kan stables og klikkes fast med hinanden. Det gør transporten til anvendelsesstedet sikker og komfortabel.

Et system - uendelige muligheder

Vores omfattende tilbud af servicekufferter, sortimentskufferter og værktøjskufferter sørger for den bedste udnyttelse ved ethvert behov. bott servicekufferterne kan stables sikkert og alle klikkes fast med hinanden. Og de kan integreres nemt og overskueligt i din værksteds- og bilindretning.

Værktøj, materialer og smådele har du altid lige ved hånden, der hvor de skal bruges. Med den patenterede lukkemekanisme kan du nemt åbne kufferten med én hånd samt lukke den igen via enhåndsbetjening.

Kontakt

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

koffer_im_bigModul_14_2.jpg

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok