Sikkerhed og effektivitet

Vi har i over 30 år samlet erfaringer med udstyring af erhvervskøretøjer til vognparker & bilflåder i forskellige størrelser. Vi gør både brug af vores ekspertise ved den effektive realisering af dine daglige opgaver, og ved lastsikringen og dens praktiske brug i hverdagen. bott rådgiver dig i alle detaljer og planlægger bilindretningen individuelt til dig.

Ud over bott vario bilindretningen fortager vi suppleringer af bilens elektriske system og sørger også for foliering af din bil. Bott tager sig af speciel- og ekstraindretninger samt af reklamationer på bilen, transport og indregistrering. Vi tilbyder dig en international full service.

Et system - uendelige muligheder

Du leder efter det ideelle reolsystem til varevognene i din servicevognpark? bott vario bilindretningen er som skabt til standardiseringen af dine servicebiler. Den perfekte indretning af din vognpark sørger for hurtig og nem lastsikring og opbevarer dine værktøjskufferter, maskiner, forbrugsmaterialer og reservedele systematisk og sikkert. Det forenkler dit vognpark-management og hjælper dig med at arbejde rentabelt.

Kontakt

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

mercedes-benz-leuchte.jpg

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok