Sikkerhed og effektivitet

Vi har i over 30 år samlet erfaringer med udstyring af erhvervskøretøjer til vognparker & bilflåder i forskellige størrelser. Vi gør både brug af vores ekspertise ved den effektive realisering af dine daglige opgaver, og ved lastsikringen og dens praktiske brug i hverdagen. bott rådgiver dig i alle detaljer og planlægger bilindretningen individuelt til dig.

Ud over bott vario bilindretningen fortager vi suppleringer af bilens elektriske system og sørger også for foliering af din bil. Bott tager sig af speciel- og ekstraindretninger samt af reklamationer på bilen, transport og indregistrering. Vi tilbyder dig en international full service.

Dine fordele samlet på ét sted

Full-Service

bott tilbyder mere end blot en bilindretning. Vi sætter dig i centrum fra start af – fra planlægning, håndtering til levering af din bilflåde. Efter ønske, tager vi os også af alle relaterede tjenester som foliering, montering af elektroniske komponenter og andet tilbehør samt registrering af køretøjer.

Rådgivning & Support

Vi rådgiver dig hele vejen rundt omkring alle vigtige komponenter i forbindelse med dit udstyr i bilen. Vi planlægger dit individuelle køretøjskoncept og tager højde for alle de tilknyttede faktorer som øget produktivitet, ergonomi og overblik.

Omfattende Branchenetværk

Gennem vores omfattende netværk, vores partnerselskaber og mangeårig dialog med bilforhandlere & bilproducenter samt leasingselskaber tilbyder vi dig din individuelle løsning på én hånd.

Risikomanagement

Vi er certificeret samarbejdspartner med de førende bilproducenter og arbejder således tæt sammen med dem alle. Vores ” bott vario bilindretning” har med succes bestået utallige crashtests og er certificeret med GS mærket. Dette betyder maksimal sikkerhed for føreren og minimal risiko for den bilansvarlige Fleet Manager.

Et system - uendelige muligheder

Du leder efter det ideelle reolsystem til varevognene i din servicevognpark? bott vario bilindretningen er som skabt til standardiseringen af dine servicebiler. Den perfekte indretning af din vognpark sørger for hurtig og nem lastsikring og opbevarer dine værktøjskufferter, maskiner, forbrugsmaterialer og reservedele systematisk og sikkert. Det forenkler dit vognpark-management og hjælper dig med at arbejde rentabelt.

Kontakt

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

mercedes-benz-leuchte.jpg

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok