Alt inden for rækkevidde

KUNDETJENESTER og SERVICE er meget vigtige i vores servicesamfund. Dine kunder stiller store krav til kvaliteten af dit arbejde. En bott vario bilindretning hjælper dig med at udføre dine ordrer hurtigt og ordentligt.

Vi har i mange år arbejdet tæt sammen med håndværkere og kunder med egen vognpark, leasingselskaber og bilproducenter. I den forbindelse har vi samlet mange relevante erfaringer. Ud fra fra disse erfaringer konfigurerer vi sammen med dig den ideelle servicebil. Således sikrer bott, at den optimalt opdelte opbevaringsplads egner sig perfekt til det ønskede formål. bott vario bilindretningen indeholder talrige skuffer og servicekufferter. I disse finder mange værktøjer og smådele en systematisk og sikker opbevaringsplads, således at alt er hurtigt ved hånden.

Et system - uendelige muligheder

bott vario bilindretningens materialeblanding sørger for et optimalt forhold mellem stabilitet og lav egenvægt. Dette giver den bedst mulige nyttelast i servicebilen ved bedste lastsikring. Ved konstruktionen af bott vario bilindretningerne lægger udviklerne hos bott stor vægt på lang holdbarhed og slidstyrke.

Ligesom på trafiksikkerheden – uanset om for føreren, andre trafikanter eller fragten. I den forbindelse gennemfører bott regelmæssigt crash- og sikkerhedstests i samarbejde med bilindustrien og TÜV. Alle bott vario produkter opfylder aktuelle trafiksikkerhedsdirektiver, som f.eks. standard ECE R44.

Kontakt

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

opel_vivaro.jpg

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok