bott vario3 – meget mere end blot reoler til din varebil

bott vario3 bilindretning udmærker sig især ved at den er meget mere end bare reoler i køretøjet. Med en bilindretning, der er tilpasset individuelt til dine krav, optimerer du arbejdsprocesserne i dit mobile værksted. På grund af den lave vægt sparer du en masse brændstof.

Vores reolsystem i servicebilen tilbyder håndværkeren den perfekte indvendige indretning med værktøjsskabe og arbejdsborde. På grund af de nytilpassede systemmål udnytter vi den indvendige plads i din varebil endnu bedre. Ingen, selv ikke den mindste plads er givet væk! 

Med vores perfo hulvægssystem kan kroge eller holdere monteres, så hvert værktøj hurtigt er ved hånden - uden længe at skulle søge i bilen efter det.

Ud over de mange nye funktioner har det nye bott vario3 bilindretning fået et helt nyt design, hvilket gør det meget mere moderne of tidssvarende.

En af de største ændringer i bott vario3 er det nye materiale, der gør indretningen op til  15% lettere end sin forgænger, p.g.a. materialeblandingen af aluminium og kunststof. Hvilke fordele kan dette have for dig? Mindre vægt betyder mindre brændstofforbrug! Det giver også dig mere nyttelast til dine arbejdsmaterialer.

Book et uforpligtende besøg med en af vores demobiler og oplev selv vores nye bott vario3 bilindretning hjemme hos dig.

Kontakt vores mødebooker Morten i dag på tlf. 6341 1582.

Service