Bott Danmark får ny Adm. Direktør

Bott Danmark har pr. 1. juli udnævnt Mika Hamalainen til ny administrerende direktør for firmaet, og vil dermed afløse den afgående direktør, Jesper Christoffersen.

Som én af de førende leverandører af bil- og værkstedsindretninger samt indretninger til industri, montage og produktion, har Bott oplevet en kraftig vækst de seneste år. I den forbindelse er virksomhedens hovedsæde i Tyskland begyndt at se på nye vækst muligheder.

Først og fremmest vil vi gerne takke Jesper Christoffersen for det store arbejde og indsats, han har ydet for Bott-Danmark. Det har været med til at sætte basen til Botts langsigtede strategiplan for den nordiske region, hvor virksomheden agter at videreføre den positive udvikling. Derfor glæder vi os meget til at samarbejde med Mika Hamalainen, og vi er overbeviste om at han med sin erfaring kan bidrage konstruktivt til den fortsatte positive udvikling af Bott

siger Jan Willem Jongert, CEO Bott GmbH & Co. KG

Mika Hamalainen er 52 år, og kommer fra en stilling som direktør i Fein Danmark A/S med ansvar for det Skandinaviske marked. Mika Hamalainen har i næsten to årtier haft sit virke i virksomheder, der har leveret løsninger til den nordiske industri og byggebranchen, og har dermed en klar forståelse af det nordiske marked.

Bott har været i en rigtig flot fremgang i de sidste par år, takket være Botts højkvalitets produkter samt det professionelle salgs- og servicearbejde det danske team har ydet. Derfor glæder jeg mig meget til at arbejde videre med de projekter, som allerede med succes er blevet sat i gang sammen med de nye tiltag virksomheden kommer med i fremtiden

siger Mika Hamalainen om sin nye stilling

Service