Nyt værkstedskatalog 2020

Den robuste bott cubio Værkstedsindretning inkluderer de klassiske værkstedsmøbler, såsom arbejdsborde, skabe med skuffer eller dobbeltlåger og værkstedsvogne. cubio sikrer orden og et hurtigt overblik over værktøjet og materialet. Med det arbejder du effektivt i værkstedet. Med cubio kan du kombinere individuelle elementer i utallige variationer og muligheder. Vi planlægger indretningen af dit værksted individuelt og efter dine behov.

Hvis du har brug for udvidelser eller justeringer af individuelle komponenter efter et stykke tid, er dette let og enkelt til enhver tid. Den modulære struktur gør det nemt at ændre eller tilføje elementer. De pulverlakerede overflader sikrer en lang holdbarhed af dit cubio værkstedsindretning. Forskellige opdelinger i skufferne sikrer struktur og orden. Elementer til mærkning skaber en klar oversigt over og i skufferne. Dine værktøjer og materialer er klart organiserede og hurtigt til rådighed. Ergonomisk formede håndtag / greb sikrer god håndtering.

Helt enestående er desuden kompatibiliteten af Systainer³-kuffertsystemet sammen med cubio produkterne og bott vario3 bilindretning som gør produkterne helt unikke. Systainer³ forbinder den stationære arbejdsplads med den mobile arbejdsplads på meget praktisk vis. Det vigtigste udstyr er hurtigt ved hånden, og det er altid præcis, hvor du har brug for det.

Med den praktiske og robuste Systainer³ kan du organisere værktøjer og forbrugsmateriel korrekt. Cubio-systemskabe har beholdere, med hvilke Systainer³ er forsvarligt monteret og let kan trækkes ud. Systemkufferterne er integreret i bott vario3 bilindretningen i bilerne som i vores værkstedsindretningsprogram.

Med Systainer³ kufferterne kan du transportere alt udstyr komfortabelt og sikkert: fra værkstedet og ud til din varebil og fra bilen til brugsstedet. Med praktiske hjælpemidler såsom en trolley eller et rullebræt er dette let som en leg, selv med den tungest og fuld belastede Systainer³ kuffert. Kufferterne kan stables og kan kobles sammen med hinanden. Systainer³ tilbyder dig også muligheden for at mærke indholdet på fronten med etiketter i kreditkortformat.

Til den ultimative oprydning på værkstedet, hører også hulpladesystemmet bott perfo til som en del af kompletløsningen. Den systematiske levering af værktøjer og små dele sikrer hurtig adgang til dem. Det ensartede perfo system med adskillige kroge og værktøjsholdere kan kombineres med alle bott’s produktområder.

Ud over det klassiske værkstedsindretning tilbyder vi også arbejdspladssystemmet avero til industriel brug. avero gør manuel brug fleksibel og fremtidssikker. Uanset om du leder efter en enkelt arbejdsstation, et pakkebord, en informationstavle som et Lean Point eller et komplet arbejdsstationssystem som en montagelinje til din elektronikproduktion, kan avero tilpasses individuelt modulært til alle krav.’

bott cubio Værkstedsindretninger, 2020

Download her det nye værkstedskatalog:

bott cubio Værkstedsindretninger, 2020

Værkstedsindretning kombineret med bott vario3 bilindretning
Følg nedenstående Links:

Service