Nyheder
31. maj 2024

Køretøjsindretning til effektivt arbejde

Find ud af, hvordan du effektivt kan indrette dine varevogne og sikre din last med skræddersyede løsninger.
En varevogn med åbne bagdøre viser forskellige køretøjsindretninger inklusive hylder og udtræksskuffer til professionel brug i erhvervskøretøjer.

Køretøjsindretning til professionelle erhvervskøretøjer

En varevogn med åbne bagdøre viser forskellige køretøjsindretninger inklusive hylder og udtræksskuffer til professionel brug i erhvervskøretøjer.

Køretøjsindretning til professionelle erhvervskøretøjer

Tips til køretøjsindretning for effektivt og sikkert arbejde

 

Lastsikring: Grundlaget for sikker transport

 

En af de vigtigste overvejelser ved indretning af en varevogn er lastsikring. Brug stabile lastsikringssystemer som surringsbånd og spændestænger for at sikre, at lasten ikke glider eller vælter under kørslen. Dette er ikke kun lovpligtigt, men også afgørende for din sikkerhed og dine medarbejderes sikkerhed.

Stabile lastsikringssystemer

Surringsbånd og spændestænger er gennemprøvede midler til at sikre din last. Disse systemer er ikke kun lovpligtige, men også afgørende for din og dine medarbejderes sikkerhed.

Effektiv udnyttelse af pladsen for maksimal produktivitet

 

Planlæg indretningen af varevognens indre omhyggeligt for at udnytte den tilgængelige plads optimalt. Reolsystemer, skuffer og opbevaringskasser hjælper med at organisere rummet overskueligt og gøre genstande let tilgængelige. Brug køretøjets højde og monter reoler helt op til loftet om nødvendigt. Transporterer du særlige produkter og materialer?


Sørg for at opbevare dem på et praktisk og sikkert sted. Selv ydersiden af dit køretøj kan være nyttig til transport, for eksempel med tagbøjler. 


Vores modulære og kombinerbare bott vario3 køretøjsindretning hjælper dig med at udnytte hver eneste plads.

Belysning og synlighed: Sikkerhed selv under dårlige lysforhold

 

Sørg for passende belysning i lastrummet. Arbejder du ofte om natten eller under dårlige lysforhold, er god belysning afgørende for sikkerheden. LED-lys er energieffektive og giver en meget god belysning.

Derudover er det vigtigt, at køretøjet også er synligt udefra. Brug reflekterende klistermærker eller advarselsmarkeringer for at gøre andre trafikanter opmærksomme på din tilstedeværelse. 

Øget synlighed

 

For at øge synligheden og dermed maksimere sikkerheden tilbyder vi egne løsninger til belysning i og på køretøjet.

Ergonomi og komfort for et behageligt arbejdsmiljø

 

En optimalt tilpasset arbejdsmiljø er essentielt, når du tilbringer meget tid i og ved køretøjet. Komfortable sæder, ergonomisk designede arbejdsflader og godt placerede håndtag kan markant forbedre arbejdskomforten og den tilhørende effektivitet.

Planlæg tilstrækkelig opbevaringsplads til personlige genstande som vandflasker, snacks og arbejdsredskaber for at skabe et funktionelt arbejdsmiljø. Kontoret er nu altid med.

Komfortable sæder og godt placerede håndtag

 

Effekten af ergonomisk Design illustreres af vores Ombygningseksempel for Reiner Faulstich, servicetekniker hos virksomheden Schultes Efterf. ApS.

Tilstrækkelig opbevaringsplads til personlige genstande

 

Vær opmærksom på, at indretningen af Erhvervskøretøjsindretning i høj grad afhænger af dine individuelle behov og det materiale, der skal transporteres. Det er vigtigt, at indretningen ikke kun er effektiv, men også sikker.

Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med behovsanalyse og planlægning.

Med mange års erfaring inden for udbygning af forskellige projekter har vi specialiseret os i at finde den rette løsning til dig. 
Kontakt os for at optimere din køretøjsindretning og sikre et effektivt samt sikkert arbejdsmiljø!