Inside bott
12. februar 2024

Nye teammedlemmer hos Bott-Danmark A/S

Velkommen ombord! Jeg er overbevist om, at både Christians og Helles færdigheder, erfaringer og unikke perspektiver vil bidrage betydeligt til vores løbende succes.

Teknisk kundeservice

Helle er 50 år og har sin bopæl i Kolding. Hun kommer fra logistikbranchen, og med en solid baggrund inden for kundeservice, bringer Helle værdifulde kompetencer til vores team. Helle er dedikeret til at bruge sin ekspertise til at imødekomme vores kunders behov og skabe positive interaktioner. Helle påbegyndte sin stilling den 1. september 2023.

Helle Hedegaard Grøn

Helle Hedegaard Grøn

Salgskonsulent

Christian er 39 år gammel, bor i Lejre og har omfattende erfaring inden for teknisk salg til værktøjs- og bilindretningsbranchen. Hans mange års erfaring vil blive udnyttet til fordel for vores kunder på Sjælland, med særligt fokus på vores bilindretninger. Christian påbegyndte sin stilling den 2. januar 2024.

Christian Hansen

Christian Hansen

Jeg er overbevist om, at både Christians og Helles færdigheder, erfaringer og unikke perspektiver vil bidrage betydeligt til vores løbende succes. Mens vi fortsætter med at stræbe efter fremragende resultater, vil deres tilstedeværelse utvivlsomt styrke vores engagement i at levere enestående service til vores kunder.

Direktør Mika Hamalainen