Inside bott
04. juni 2024

En varm velkomst til vores nye medlemmer af bott-teamet!

Fra den 1. Maj har vi haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Asger Villadsen og Carsten Benborg, som er de nyeste kollegaer til vores dynamiske salgsorganisation i Danmark.
Asger Villadsen og Carsten Benborg bott DK

Asger Villadsen og Carsten Benborg

Asger Villadsen og Carsten Benborg bott DK

Asger Villadsen og Carsten Benborg

Asger (til venstre) er ansat som Key Account Manager indenfor bilindretninger, hvor han vil fokusere på at styrke vores relationer med bilhuse og større fleetkunder over hele landet. Med over 15 års erfaring i bilindretningsbranchen og en historik af succesfulde resultater, er Asger speciel dygtig til at skabe vedvarende værdi for vores kunder. Hans erfaring vil blive anvendt til at forbedre vores salgsprocesser især med vores storkunder.

Carsten (til højre), som tidligere har samarbejdet med os gennem sin egen virksomhed, er nu officielt blevet en fast del af vores team. Med mere end 15 års erfaring inden for bil- og værkstedsindretninger, vil Carsten spille en vigtig rolle i at levere de positive kundeoplevelser, som vi så ihærdig stræber efter. Han vil varetage montageopgaver både internt og eksternt, hvilken giver os stor fleksibilitet i vores kundeservice.

Det er et privilegie at kunne tilføje endnu to engagerede og dygtige fagfolk til vores team, og vi ser frem til de resultater, vi sammen vil opnå. Endnu engang byder vi Asger og Carsten velkommen til Bott.