Nyheder
16. marts 2022

Den udtrækkelige skriveplade til din bilindretning

Vi har udviklet en ny systemkomponent til det daglige papirarbejde: Den udtrækkekelige skriveplade er meget pladsbesparende og kompakt, men stadig stabil.

Den glatte plade i birkefinér med lysegrå overflade er meget robust. Selv en kuglepen efterlader ingen spor på den, når du skriver på et enkelt ark papir.

Rammen til skrivepladen er integreret mellem to sidepaneler i bott vario3 modulopbygning. Den kan fleksibelt installeres i alle bott vario3 standard grundflader, både fremadvendt og roteret 90 ° til siden. For eksempel under en skuffe. Skrivepladen fås i to dimensioner: 350 eller 462 millimeter dyb og 340 millimeter bred hver. På grund af den meget lave samlede højde på kun 25 millimeter er der mange muligheder for at integrere skrivepladen i planlægningen af bilindretningen. Den er også særligt velegnet i en installation bag ud af bilen.

Skrivepladen kan tilgås hurtigt og nemt, uanset om du åbner en skuffe eller en anden komponent. På grund af trykfunktionen for at få pladen frem, er forkanten plan med fronten af modulet, når den ikke bruges. Det sikre, at man ikke kan hænge i den. Under rejsen er den fast låst.