Nyheder
12. januar 2022

Lastsikringssystem til glas, vinduer og døre

Til glarmestre, vinduesproducenter eller tømrere tilbyder vi det praktiske glasstel. Ruder, døre og vinduer kan fastgøres sikkert til det og transporteres uden at de glider eller bliver beskadiget under kørslen.

Dette letter håndteringen og øger sikkerheden under transporten. Konstruktionen af aluminiumsprofiler giver høj stivhed og bæreevne med den lavest mulige egenvægt. Glasstellet kan nemt integreres i en kompletløsning af bott vario3 bilindretning.
 

Surringsskinnerne, der er fastgjort til glasstel, gør det hurtig og praktisk at lastsikre komponenterne med spændingsstropper. For at sikre, at din last ikke bliver ridset eller beskadiget, er aluminiumsprofilerne forsynet med en beskyttelsesstrimmel lavet af TPE-plast. Dette dæmper vibrationerne under kørslen og sikrer, at belastningen på profilerne er fast og sikker. Bommene med justeringsfod i den nederste ende af rammen understøtter den tunge last sikkert på gulvet.
 

Vi fremstiller glasstellet efter mål, så individuelle behov kan opfyldes. Det er især fordelagtigt, at afstandene mellem opstanderne i stellet er velegnede som lagerplads til vores Systainer³ servicekufferter.

Ydermere er der mulighed for at integrere rørhylder og bakker til lange dele