Nyheder
01. august 2022

University of Exeter vælger bott til ny ingeniørafdeling

I begyndelsen af 2022 leverede en af vores forhandlere værktøjer og udstyr til et innovativt nyt område under navnet Maker Space, hvor de studerende på University of Exeter kunne prototype deres tekniske ideer og færdigheder.

Projektet

I begyndelsen af 2022 leverede en af vores forhandlere værktøjer og udstyr til et innovativt nyt område under navnet Maker Space, hvor de studerende på University of Exeter kunne prototype deres tekniske ideer og færdigheder. Gennem Drake Tooling & Abrasives Ltd leverede og installerede bott opbevaringsudstyr til projektet.

Kravet

Universitetet søgte at fremme deres ingeniørafdeling ved at konstruere en ny facilitet for at hjælpe eleverne med at arbejde sammen på projekter. Essensen af udviklingen var at formulere og opmuntre til en følelse af kreativitet på arbejdspladsen ved hjælp af innovativt design og professionelle løsninger.

Efter samråd med bott-teamet blev det forstået, at fleksibilitet i rummet var i højsædet, derfor var det vores udfordring at skabe det perfekte arbejdsmiljø, der kunne supplere deres ønsker.

Produktet

Efter samråd med bott-teamet blev det forstået, at fleksibilitet i rummet var i højsædet, derfor var det vores udfordring at skabe det perfekte arbejdsmiljø, der kunne supplere deres ønsker.

Installation

Vi arbejdede tæt sammen med projektdesignerne for at skabe det perfekte område for studerende, fyldt med robust, professionelt udstyr, der er bygget til at holde. Vi forsynede Maker Space med otteogtyve tunge cubio mobile bænke, hvor eleverne pænt kunne opbevare værktøjer, og tolv cubio mobile skabe til opbevaring af materialer. Mobilitet i både skabe og bænke muliggør bevægelse på hele arbejdspladsen, hvilket skaber en mere flydende og strømlinet måde at arbejde på. Desuden forsynede vi anlægget med to justerbare højderammebænke med ophængte skabe, perfekt designet til kørestolsbrug.

Custom Solution

University of Exeter ønskede noget lidt anderledes for at hjælpe dem med at skille sig ud og repræsentere rummet som det rene og kreative område, det var designet til at være. Vi belagde produktet i et skræddersyet farvevalg, der var eksklusivt for universitetet, ved hjælp af pulverlakeringsteknologi.

The Review

Joanna Duffin, projektleder for Maker Space sagde: "bott leverede fremragende service; de var altid tilgængelige for at diskutere vores krav, og ingen detaljer eller problemer var for meget.  De var i stand til hurtigt at foreslå løsninger, når vi stod over for udfordringer, og var altid klar til at lytte til vores feedback. De leverede bænke ser virkelig fantastiske ud og forbedrer rummets udseende."