Nyheder
17. marts 2021

bott vario3 bilindretninger til en elektrisk varevogn

Markedet for elbiler er for alvor begyndt at tage fart med mange nye modeller fra adskillige producenter.

Mens fokus for det mest har været helt og holdent på elektriske personbiler, kommer der nu også flere alternativer af elektriske og hybrid varevogne - især da normerne i mange lande er ved at tilskynde virksomheder til at bruge køretøjer uden emissioner til last-mile leverancer i byerne.

I 2019 lancerede vi vores nye bott vario3 bilindretning, hvor en af fokuspunkterne var at kunne imødekomme disse ovennævnte normer som især vægten af bilindretning har indflydelse på. For at elektriske og hybrid varevogne kan maksimere deres aktiv rækkevide, og dermed øge rentabilitet for virksomheden, skal bilen også være så let som muligt. Her giver bott vario3 bilindretning med sin aluminiumskonstruktion en stor fordel, som kan sikre en lettere varevogn i forhold til de traditionelle bilindretninger, uden at gå på kompromis med den ønskede udnyttelse af varerummet.

I den forbindelse har vi i samarbejdet med Ejner Hessel A/S og Midtjysk Bilindretning bygget 2 demobiler med bott vario3 bilindretninger, som kan give dig inspiration til en grønnere arbejdsdag i fremtiden.