Inside bott
26. januar 2021

Ny Key Account Manager hos Bott-Danmark A/S

Michael Brandt, 49 år og bosiddende i Silkeborg, er blevet ansat som ny KAM hos Bott-Danmark A/S pr. 1 december 2021 med ansvar for flåde kunder og montagepartnere hovedsageligt i regionen Jylland og Fyn.
Loading...
Loading...

Michael har 13 års erfaring indenfor salg for bilindretninger, hvor account management af flåde kunder og montagepartnere har været det primære fokusområde.

Med Michael Brandt på holdet styrker vi vores allerede stærke salgsorganisation og sikrer dermed en endnu bedre og hurtigere service til vores kunder i Danmark. Det betyder et positivt bidrag til vores nuværende projekter og vi forventer, at Michael med sine kompetencer vil give Bott-Danmark fremdrift til ny tiltage i en tid, hvor vores produkter mærker øget interesse på markedet.

Direktør Mika Hamalainen

Jeg ser utrolig meget frem til at gå i gang med min ny udfordring hos Bott-Danmark A/S, hvor jeg kan servicere det danske bilindretningsmarked med en professionel bilindretningsløsning. Det er en branche jeg brænder for, og hvor jeg kan dele mine erfaringer til gavn for kunderne og for virksomheden

Michael Brandt

Vi hilser Michael velkommen på holdet hos Bott-Danmark A/S.

Kontaktinformation til Michael Brandt:
Mobil: 25 980889
E-mail: michael.brandt@bott.dk