Nyheder
03. september 2020

Servicebiler til lufthavnen.

Vores kolleger i Danmark har for nyligt afsluttet en meget interessant opgave. Vi har indrettet 2 servicebiler til firmaet Vestergaard, som nu bliver indsat i Kastrup lufthavn, København.

Disse mobile værksteder bliver brugt til vedligeholdelse af specialkøretøjer.

Det var især vigtigt for Vestergaard at servicebilernes bilindretning vejede mindre end indretningen i de forrige servicekøretøjer. Men samtidigt skulle den nye indretning være opbygget på nøjagtigt samme måde som før i de gamle biler. Så at sige: ”copy paste” metoden. På grund af den lavere vægt på indretningen, havde Vestergaard besluttet sig for bott.

Charles Paulsen, Key Account Manager bilindretning, Bott DK

Teknikerne har brug for at der i bilen er mange skuffer med systematisk lagerplads til reservedele. Samtidigt er der også brug for et stort arbejdsbord med skruestik og tilstrækkelig plads til arbejdstøj og maskinværktøj. Det var muligt at installere denne omfangsrige bilindretning uden problemer pga. Bott vario3s meget vægtbesparende bilindretning.

Vestergaard Company er en fremstillingsvirksomhed med hovedsæde i Lejre ved Roskilde, Danmark. Man har produceret vaskerumsenheder og afisning til fly i 50 år. Disse indretninger kan findes i både små privatjets og store passagerfly.

På grund af de gunstige betingelser på markedet er Vestergaard vokset meget og beskæftiger i dag ca. 360 medarbejdere Worldwide. Vestergaard har i dag kontorer i Nordamerika, Thailand, Frankrig , Tyskland og Finland.