Nyheder
16. juni 2020

Den mobile Teststation

Som svar på nye udfordringer har vi udviklet en mobil Health Care serviceindretning.

Denne specielle løsning er ideel til de nye globale standarder for omfattende undersøgelser. Med bott teststationen kan vi støtte katastrofeberedskabet og sundhedssektoren ude iblandt borgerne i samfundet. På denne måde kan spredningen af bakterier og virussmitte kontrolleres bedre.

Det velstrukturerede laboratorieudstyr bliver i animationsfilmen i en Mercedes-Benz Sprinter tydeligt synligt. På denne arbejdsplads kan medicinsk personale fra sundhedsmyndighederne for eksempel foretage prøver og analysere prøverne direkte i det mobile laboratorium.

De let rengørlige overflader skaber et rent og hygiejnisk arbejdsmiljø. Mange hylder til medicinsk udstyr giver god plads til det konkrete arbejde. Skuffer, Systainer³ såvel som bottBoxe til smådele giver den nødvendige orden for at bevare overblikket, hvis der er mange patienter på én gang og man hurtigt skal kunne få adgang til materialet. En markise udendørs på bilen beskytter modtagelsesskranken mod regn, blæst intens sol. Takket være det overdækkede område udendørs kan patienter modtages foran bilen - uden direkte kontakt med det medicinske personale.

Administrative opgaver kan udføres, eller processerne kan dokumenteres på pc'er med store skærme. En printer er naturligvis også ombord. Dokumenterne er opbevaret i adskillige dokumentholdere. En stor forstørrelseslampe hjælper også med laboratoriearbejdet. Prøverne placeres i et indbygget køleskab. Koldt og varmt vand leveres sammen med en håndvask. Stolene og andre større genstande er sikkert fastgjort til surringsskinnerne på møblerne under køreturen.