DIN EN ISO og TÜV GS certificeringer

certificeret management og testet produktion

DIN EN ISO 1400 certificering

DIN EN ISO 9001 certificering

TÜV GS certifikat bott vario

TÜV GS certifikat bott cubio

Kvalitet og miljø

Produktlinjerne "bott variobott vario" og "cubiocubio" er GS-mærket for testet sikkerhedGS-mærket for testet sikkerhed fra TÜV Rheinland.

Virksomhedsmål og vejledende principper

1
Som mangeårig global partner tilbyder vi uforandrede højkvalitative produkter, tjenesteydelser og løsninger med et fremragende pris-/ydelsesforhold og muliggør således usædvanlige kundeoplevelser.
2
I en netværksbaseret verden tilbyder vi intelligente arbejdsplads- og mobilitetsløsninger til erhvervsdrivende og virksomheder, som søger for større driftseffektivitet eller blot en bedre udnyttelse af pladsen.
3
Til dette formål kombinerer vi vores højkvalitative og innovative produkter og tjenesteydelser med nye teknologier for at skabe markedsførende integrerede løsninger, som baserer på indgående kendskab til kundens behov.
4
I en verden med hurtig forandring skal vi være smidige og fleksible. I et dynamisk miljø lærer vi konstant, arbejder på internationalt niveau og udvikler nyt. Dette gør det muligt for vores medarbejdere og andre interessenter til at yde et bidrag til vores fælles succes, og selv at drage fordel af denne.
5
Vi bestræber os på at være en storartet arbejdsgiver og på at hjælpe vores medarbejdere med at videreudvikle og udfolde sig. Vi fremmer iværksætteri og værdsætter de fordele, som mangfoldige erfaringer giver.
6
Som familieforetagende satser vi på et solidt grundlag, handler ansvars-, kvalitets- og miljøbevidst og planlægger på lang sigt. Vi forpligter os til en skånsom håndtering af ressourcer af enhver art. Vi øger virksomhedens værdi og yder derved et positivt bidrag til samfundet. Overholdelsen af alle relevante love og bestemmelser er en selvfølge for os.

Kontakt os!

Service