Kendt ansigt i branchen, men nyt ansigt hos bott. Således byder vi velkommen til Johnny Kristensen, der hermed tilføjes på medarbejderlisten som ny Key Account Manager på bilindretning pr. 1 Oktober 2018.  

I de sidste par uger har vi her i huset ligget vandret, for at give dig et nyere, bedre og flottere bott.dk. Vores hjemmeside har nu fået et mere moderne og tidssvarende design. Udover at sidens layout ændres, vil den nye side give dig nogle nye brugerfunktioner end hidtil.

I samarbejde med bilindustrien, TÜV og andre testinstitutter, udfører vi regelmæssige Crashtests i henhold til gældende retningslinjer.

I dette tilfælde kontrolleres de enkelte komponenter og byggedele på bilen i en pågældende nødsituation. For eksempel opfylder alle bott vario produkter den såkaldte ” ECE R44 ” standard.

Side 6 ud af 18

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok