Servicebiler til lufthavnen.

Vores kolleger i Danmark har for nyligt afsluttet en meget interessant opgave. Vi har indrettet 2 servicebiler til firmaet Vestergaard, som nu bliver indsat i Kastrup lufthavn, København.

bott care screen

Pålidelig arbejdsbeskyttelse i disse covid-19 tider omfatter nu også vores nye ”bott Care Screen” som er en naturlig videreudvikling af bott Care Point Hygiejnestationen.

Den mobile Teststation - bott vario3

Som svar på nye udfordringer har vi udviklet en mobil Health Care serviceindretning. Denne specielle løsning er ideel til de nye globale standarder for omfattende undersøgelser.

cubio Systemskabe

Vores britiske kolleger udstyrede for nylig Autodesk Technology Center i Birmingham med en bott cubio værkstedsindretning. Teknologicentret blev genopbygget i 2018. Udstyret med de nyeste værktøjer, maskiner og robotter, udvikles nye, innovative fremstillingsteknikker her.

cubio Systemskabe

Systainer³ forbinder nemt værkstedet med servicebilen. Lang søgning efter det rigtige værktøj eller materiel? Sådan behøves det ikke være længere! Vores innovative Kuffertsystem hjælper dig med at skabe orden i dit værksted, i servicebilen og på byggepladsen.

Side 2 ud af 20

Service