bott præsenterer på BAU i München fra den 16.- 21. Januar 2017, bil- & værkstedsindretninger til byggebranchen. I hal A6 på Stand 313, kan de besøgende finde bott vario bilindretninger, samt verso+ værkstedsudstyr. Disse områder viser et stort udvalg af muligheder for orden og sikkerhed i servicebilen som til værkstedet.

Fra d. 18 til d. 21 Januar 2017 præsenterer bott på ”AutoZum” i Salzburg, Tyskland en bott vario bilindretning til en Ford Transit og en cubio automotive værkstedsindretning. (Indretning til serviceværksteder). På standen hos Berner i Hal 2,standnr. 0210, vil de besøgende finde bott produkter, hvor effektiviteten i en Kfz værkstedsindretning, tydeligt skinner igennem alt. Gæsterne som kommer forbi på standen vil på messen endvidere blandt andet finde ud af, hvor godt samspillet imellem en bott vario bilindretning og en cubio værkstedsindretning til bilindustrien arbejder. (Læs mere... BEMÆRK: PÅ TYSK)

Firmaet ” Planen Streib” i Tyskland, har fået udstyret diverse nye ladbiler med bilindretninger på. Den integrerede ladopbygning er med en bottTainer i siden, som hermed letter den direkte adgang til værktøj & udstyr. Denne konstruktion er særlig egnet for eksempel til brug i vejvedligeholdelse, vedligeholdelse af veje eller rutekontrol. Også i energi- & vandforsyningsregi eller i de kommunale selskaber, er disse konstruktioner med til en langtidsholdbar løsning.

På IAA messen i Tyskland for nylig, præsenterede Mercedes-Benz Vans, en Sprinter med en meget speciel Bott vario bilindretning: Nemlig en innovativ løsning til cykelsporten & mountainbikeryttere. Til den innovative løsning hertil, var holdets egne folk med indover. Teamchef Danny Hertz havde indarbejdet hans omfattende erfaring som VM mekaniker, som rådgivning i udviklingsfasen og færdiggørelsen af deres nye Bott vario varebil.

Side 10 ud af 17

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok