Limpurger Økonomimesse er en af de større betydningsfulde Showcases for håndværk og økonomi i den tyske region. Med sommerlige Temperaturer, præsenterede bott i Tyskland sine gæster den 21 og 22 Maj 2016, sine alsidige faciliteter til håndværker- og servicebiler i en Volkswagen Crafter og en Ford Transit Connect. Den videre rådgivning samt indblik i de mange løsningsmuligheder som bott globalt kan tilbyde, kom de mange besøgende på standen tilgode.

bott tilbyder en ny praktisk og funktionel lastsikringsenhed til Ladbiler. Hertil hører feks. det nye slidstærke Lastsikringsvæv til sikring af lasten på ladet som er særdeles velegnet til løst eller uformeligt transportgods.

bott-danmark A/S var i dagene fra den 10-12 Maj med blandt de 184 udstillere på El & Teknik Messen 2016 i Odense Congress Center. Danmarks største elfagmesse havde samlet på de 3 dage 7760 besøgende som også afspejlede sig positivt på bott’s egen stand.

Årets ”CW Show” er den største Messe for Servicebiler i Storbritannien. Den retter sig mod alle, der har med Varetransport og Godstrafik at gøre til daglig ude i trafikken. Det store Spektrum af emner som bliver berørt på ”CW Show”’et, trækker hvert år ca. 20.000 besøgende til, fra nær og fjern.

bott sponsorerer TEAM PEUGEOUT ROMO ved deltagelsen i det Tyske Rally-Mesterskab 2016. Her og nu glæder bott sig specielt over den yngste sejr af Christian Riedemann ved ”ADAC Hessen Rallye Vogelsberg” i Tyskland den 15. og 16. April. Christian Riedemann og sin belgiske CO-Pilot Lara Vanneste hentede i deres Peugeot 208 T16 R5 ved dette løb, deres første DRM-sejr. Med denne succes overtager Christian Riedemann aktuelt føringen i Mesterskabet.

Side 10 ud af 14

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok