Firmaet ” Planen Streib” i Tyskland, har fået udstyret diverse nye ladbiler med bilindretninger på. Den integrerede ladopbygning er med en bottTainer i siden, som hermed letter den direkte adgang til værktøj & udstyr. Denne konstruktion er særlig egnet for eksempel til brug i vejvedligeholdelse, vedligeholdelse af veje eller rutekontrol. Også i energi- & vandforsyningsregi eller i de kommunale selskaber, er disse konstruktioner med til en langtidsholdbar løsning.

På IAA messen i Tyskland for nylig, præsenterede Mercedes-Benz Vans, en Sprinter med en meget speciel Bott vario bilindretning: Nemlig en innovativ løsning til cykelsporten & mountainbikeryttere. Til den innovative løsning hertil, var holdets egne folk med indover. Teamchef Danny Hertz havde indarbejdet hans omfattende erfaring som VM mekaniker, som rådgivning i udviklingsfasen og færdiggørelsen af deres nye Bott vario varebil.

bott præsenterede på den nyligt overståede IAA messen I Tyskland en rigtig “Highlight”: Die nye surringsskinner med integrerede LED-lys. Det sparer nemlig både tid og penge for slutbrugeren, at der kun er brugt en indbygningskomponent.

bott præsenterede på IAA Erhvervsmessen 2016 i Hannover, højkvalitetsløsninger indenfor bilindretning til erhvervskøretøjer Mange af de besøgende på standen var særligt overrasket over én ting: At bott tilbyder meget end bare reoler og hylder til servicebiler. Læs mere - og se billeder af de mange demobiler som bott præsenterede på messen.

De nye kompakte Servicebiler Multicar M27 & M31 fra Hako, til feks. vedligeholdelse af grønne områder og parker, er yderst populære blandt Park & Vej rundt omkring i kommunerne samt hos øvrige lokale tjenesteudbydere.
Lige ny tilbyder bott i tæt samarbejde med Hako, installering af bottTainer til de to Multicar modeller med stationært lad eller tippelad. Den aflåselige bottTainer sikrer værdierne på ladet mod tyveri og mod vind og vejr. Ideel til opbevaring af skovle, koste og kædesave mv.
Dens robuste rammekonstruktion giver således en h’j grad af sikkerhed og stabilitet. Sidepanelerne og bunden af bottTaineren er lavet af galvaniserede stålplader, som forstærker kanterne på den.

Side 10 ud af 17

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok