For små varevogne, såsom Volkswagen Caddy, Peugeot Partner og Renault Kangoo, tilbyder skufferne i bott’s dobbeltbundsmoduler, rigtig meget nyttigt opbevaringsplads samt en ergonomisk gunstig adgang til værktøj og lign.- uden at skulle kravle rundt inde i bilens kabine efter materialer, det fastslår produktchef for dobbeltbundsmodulerne Marcel Wurst hos Bott GmbH i Tyskland.

I varioSort servicekufferten, finder samtlige smådele klart og overskueligt deres faste plads. Den sørger endvidere også samtidig for overblik og at alle dele ligger praktisk opbevaret og lige ved hånden.

bott tilbyder innovative løsninger til manuel montage samt konfiguration af montagearbejdspladser efter de velkendte LEAN-principper. Montage-arbejdsstationen fra avero samarbejder med ELAM-systemet fra Armbruster Engineering, hvilket gør arbejdsprocesserne i den manuelle produktion meget mere effektive.

bott fører i samarbejde med bilindustrien, TÜV og andre neutrale testinstituter regelmæssige crashtest, i henhold til gældende retningslinjer. Her bliver de enkelte komponenter og styrken af forbindelsespunkterne nøje kontrolleret i forhold til en eventuel nødsituation på køretøjet. Alle bott vario produkter er i overenstemmelse med den lovkravmæssige standard, ECE R44. bott vario bilindretning, består som bekendt af en blanding af stål, aluminium og kunststof. Dette sikrer den optimale balance mellem sikkerhed og fortsat lav vægt. Bott-Schweiz AG har for nylig fået lavet en ny crashtest af bott vario bilindretning. Læs mere om testen (på tysk) og se video & billeder fra crashtesten her på siden.

Side 10 ud af 19

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok