bott Østrig har for nylig fået lov til at måtte udstyre KTM Motorsport’s værksted i Salzburg med en meget omfattende cubio værkstedsindretning. Samlet set er cubio værkstedet opdelt i tre områder: I den ene del af værkstedet bliver der bygget racing motorer. I en anden del af værkstedet bliver der bygget og samlet motorcykler. Endelig i det tredje og sidste område af det omfangsrige værksted, bliver der fremstillet lednings- og kabelsystemer og integreret i bilernes elektronik.

Den 22 årige golfspiller Georgia Price fra Bude i England, er en af de nye store håb for den britiske golfsport. bott Ltd. fremmer det unge nye Up-Coming talent til hendes forberedelser til EM. Sponsoratet af atleter har efterhånden været en lang tradition hos bott i England. Georgia Price opdagede hendes store kærlighed til golfsporten allerede som 9 årig, da hendes familie flyttede til det sydlige Florida. De spillede hun på diverse skolehold og lokale turneringer. Den karriere tog videre fart, da hun påbegyndte Universitetet.

Die ungarische Kriminalpolizei hat in diesem Jahr im ganzen Land die Flotte mit Einsatzfahrzeugen für die Spurensicherung und kriminaltechnische Det ungarske Kriminalpoliti har i hele landet i løbet af 2016 fået udstyret deres flåde af indsatsbiler & udrykningskøretøjer til gerningsstedet og retsmedicinske undersøgelser af gerningssteder. De 20 nye Mercedes Sprintere & over 30 nye Volkswagen Caddy’er, har fået installeret bott vario bilindretning i sig.

Mario Vogl har siden Juli 2014 været ansat hos bott i Tyskland. Først præsenterede Bott ham som kfz Montør til bilindretning. Siden da har det været Marios vigtigste opgave at koordinere udviklingen af kundernes biler med bott vario bilindretning i montageafdelingen. Her mere specifikt mht. installering af elektroniske komponenter.

Fra den 21 til 24 Juni 2016, præsenterede bott i München, Tyskland en af sine færdige avero Montagelinier sammen med nogle enkeltarbejdspladser til den manuelle Montage. Messegæsterne på standen viste synlig stor interesse i hvordan avero forener effektivitet, ergonomi & kvalitet ved den enkelte Arbejdsplads.

Side 10 ud af 15

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok