Sejl med på vores succeskurs!

Du leder efter en uddannelsesplads eller en virksomhed, som ledsager dig igennem din jobkarriere i fremtiden ?

Eller nye udfordringer i en hastigt voksende virksomhed?

Så er du helt rigtig landet hos bott. For sammen med os hos bott kan vi flytte en masse og se forhåbningsfuldt ind i fremtiden. I 85 års virksomhedshistorie har bott udviklet sig fra en lille, producerende erhvervsvirksomhed til en full service tjenesteyder for bil- og værkstedsindretninger. I mellemtiden er bott aktiv i 30 lande med datterselskaber og eksportpartnere og beskæftiger globalt 950 medarbejdere. Bott virksomhedsgruppen udvikler og producerer bilindretninger, værkstedsindretninger og arbejdspladssystemer på tre europæiske lokaliteter. bott lægger stor vægt på kvaliteten af sine produkter og udvikler og producerer derfor på egne fabrikker.

karriere bei bott

Karrierechancer hos bott

karriere bei bott

Det dynamiske bott team vokser støt. bott uddanner hvert år unge mennesker og overtager dem derefter i et langsigtet ansættelsesforhold. Vores engagerede, unge medarbejdere sørger for, at bott agerer i henhold til den nuværende viden og teknologi og tidens puls.

bott tilbyder dig sikre og fremtidsvisende karrierechancer i et internationalt miljø, både inden for produktion, salg og i administrative stillinger inden for marketing, personaleadministration, finans eller IT. På denne måde får du hos bott langsigtede perspektiver for din personlige udvikling. bott stiller sine medarbejdere ergonomiske arbejdspladser i moderne, lyse omgivelser til rådighed.

De store pluspunkter ved bott

Tryg arbejdsplads

Fleksibel arbejdstid

Attraktiv løn- & ansættelsesforhold

Pension & Sundhedsforsikring

Videreuddannelse

Familievenlig

Medarbejder hos bott

"Hos bott bliver jeg dagligt udfordret af vores kunder, for at finde de rigtige løsninger. Det gør at jeg skal være i stand til at sætte mig i kundens sted og forstå hans arbejdsdag og udfordringer i varebilen. Jeg er både sælger, teknisk tegner og rådgiver, hvilke gør mit job interessant og giver mig en afvekslende hverdag i et konkurrencepræget marked."

"Som teknisk ansvarlig, har jeg ansvaret for at alle vores produkter, monteres og efterlever vores tyske reglement iht. Crashtests. Det giver mig en stor indsigt i hvordan varebiler er opbygget og samtidig daglige dialoger med vores kunder om hvornår deres nye varebil leveres hos os, og hvornår den er færdig. Det er en spændende proces, som udfordrer mig og vores evne i montagen til struktur og fleksibilitet i hverdagen."

"Som mødebooker hos bott taler jeg dagligt med mange forskellige mennesker i telefonen, samtidig med at jeg skal være skarp på vores produkter og services. Her er det mit job at kunne afdække kundens relevante behov nu og her. Jeg bruger også mine tyske sprogkundskaber på at være den person i firmaet, der oversætter alt i vores kataloger, kampagner og hjemmeside. Har jeg brug for ekstra uddannelse, betaler Bott for dette. Mit job gør, at jeg bruger mine stærke sider som sprog og at tale med mennesker, som også medvirker til at der aldrig er to ens dage på kontoret."

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok