Sejl med på vores succeskurs!

Du leder efter en uddannelsesplads eller en virksomhed, som ledsager dig igennem din jobkarriere i fremtiden ?

Eller nye udfordringer i en hastigt voksende virksomhed?

Så er du helt rigtig landet hos bott. For sammen med os hos bott kan vi flytte en masse og se forhåbningsfuldt ind i fremtiden. I 85 års virksomhedshistorie har bott udviklet sig fra en lille, producerende erhvervsvirksomhed til en full service tjenesteyder for bil- og værkstedsindretninger. I mellemtiden er bott aktiv i 30 lande med datterselskaber og eksportpartnere og beskæftiger globalt 950 medarbejdere. Bott virksomhedsgruppen udvikler og producerer bilindretninger, værkstedsindretninger og arbejdspladssystemer på tre europæiske lokaliteter. bott lægger stor vægt på kvaliteten af sine produkter og udvikler og producerer derfor på egne fabrikker.

karriere bei bott

Karrierechancer hos bott

karriere bei bott

Det dynamiske bott team vokser støt. bott uddanner hvert år unge mennesker og overtager dem derefter i et langsigtet ansættelsesforhold. Vores engagerede, unge medarbejdere sørger for, at bott agerer i henhold til den nuværende viden og teknologi og tidens puls.

bott tilbyder dig sikre og fremtidsvisende karrierechancer i et internationalt miljø, både inden for produktion, salg og i administrative stillinger inden for marketing, personaleadministration, finans eller IT. På denne måde får du hos bott langsigtede perspektiver for din personlige udvikling. bott stiller sine medarbejdere ergonomiske arbejdspladser i moderne, lyse omgivelser til rådighed.

De store pluspunkter ved bott

Tryg arbejdsplads

Fleksibel arbejdstid

Attraktiv løn- & ansættelsesforhold

Pension & Sundhedsforsikring

Videreuddannelse

Familievenlig

Medarbejder hos bott

„Som produktmanager hos bott er man som regel ansvarlig for alle produktområder. Det gør arbejdet udfordrende og varieret. Desuden kan jeg godt lide grænsefladearbejdet mellem de forskellige afdelinger“.

 „Ved min arbejdsplads hos bott kan jeg især godt lide, at det frem for alt er varieret. Dagligdagen her i montagecenteret finder jeg spændende. Her er det aldrig kedeligt. bott giver mig mulighed for personlig videreudvikling og for at forbedre mine færdigheder og kompetencer. Omkostninger til min videreuddannelse betaler bott for mig“, sagt Mario Vogl.

„Hos bott bliver jeg hver dag udfordret. bott giver mig gode personlige muligheder for videreudvikling. Desuden arbejder jeg gerne sammen med mine kolleger. Her kender man hinanden, også privat“

Service

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok