Meget mere end bare reoler i bilen

Vores bott vario3 bilindretning udmærker sig især ved at den er meget mere end bare reoler i bilen. Med en bilindretning, der er tilpasset individuelt til dine krav, optimerer du arbejdsprocesserne i dit mobile værksted. På grund af den lave vægt sparer du en masse brændstof.

Vores reolsystem i servicebilen tilbyder håndværkeren den perfekte indvendige indretning med værktøjsskabe og arbejdsborde. På grund af de nytilpassede systemmål udnytter vi den indvendige plads i din varebil endnu bedre. Ingen, selv ikke den mindste, plads er givet væk!

Vores bilindretning kan konfigureres universelt og byder på et stort udvalg af muligheder for lastsikring. Særligt praktisk er vores nye C-Lash-system, med hvilket du nemt og hurtigt kan integrere med surringsstropper på reoler og hylder. Også skufferne i reolsystemet til varebiler byder på et godt struktureret opbevaringsrum. Et Arbejdsbord med indbygget skruestik udvider arbejdsområdet bag i bilen.

Lösung für Fahrzeugeinrichtung

 

Vi tilbyder et stort udvalg af tilbehør til din bil, som eksempelvis tagbøjler. Kig en gang i vores katalog.

Meget mere end bare reoler i køretøjet

Lösung für Fahrzeugeinrichtung

Vores bott vario3 bilindretning udmærker sig især ved at den er meget mere end bare reoler i bilen. Med en bilindretning, der er tilpasset individuelt til dine krav, optimerer du arbejdsprocesserne i dit mobile værksted. På grund af den lave vægt sparer du en masse brændstof.

Vi tilbyder et stort udvalg af tilbehør til dit varebil, som eksempelvis tagbøjler. Kig en gang i vores katalog.

Løsninger til din bil

Små varevogne

Små varevogne
Bilindretninger til små varevogne af mærkerne

Citroën, Renault, Dacia, Fiat, Ford, Mercedes­-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Volkswagen

Mellemstore varevogne

Mellemstore varevogne
Bilindretninger til mellemstore varevogne af mærkerne

Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, IVECO, MAN, Mercedes­-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen

Store varevogne

Store varevogne
Bilindretninger til store varevogne af mærkerne

Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, IVECO, MAN, Mercedes­-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen

Ladvogne | Pickups | Personbiler

Ladvogne | Pickups | Personbiler

Bilopbygninger og indretninger til ladvogne, pickups og personbiler

Små varevogne

Små varevogne

Mellemstore varevogne

Transporter

Store varevogne

Store varevogne

Ladvogne | Pickups | Personbiler

Pritschenfahrzeug

Med os er der orden i sagerne

Fahrzeugeinrichtung sorgt für Ordnung und Sicherheit

I et skuffeskab eller i kufferter – såsom den praktiske nye Systainer3 – kan du opbevare dine smådele og forbrugsmaterialer systematisk. Så har du alting ved hånden og holder det forkromede overblik over dit udstyr. Sammen med vores samarbejdspartnere Berner og Festool tilbyder vi vores kunder omfattende services og produkter, der er perfekt afstemt til vores bilindretningssystem.

Vores perfo hulplader gør det muligt at montere kroge og holdere til dit værktøj overalt i bilen. Her er samtlige materialer hurtigt ved hånden og anbragt overskueligt.

Efter ønske forstørrer vi også lastområdet i bilindretningen med en løsning med dobbeltbundsmodul. Den dobbelte bund udvider systemet med skuffer, der er let og ergonomisk tilgængelige udefra.

bott vario3 kan tilpasses optimalt til alle servicebilvarianter, uanset om det er en kassevogn, en ladvogn med eller uden dobbeltkabine, en pick-up, en personbil som kombi eller med et enkelt bagagerum, en lastvogn eller en anhænger.

Brancheløsninger

Bilindretninger til
El, VVS, klima, håndværk

Håndværk

Bilindretninger til
Service­tekniker

Serviceteknikere

Bilindretninger til
små og store vognparker

Vognpark

Har du helt specielle behov?

Special­indretninger

Vores mangeårige erfaring lader vi få indflydelse i vores planlægning: Vi tilbyder gerne billige, prækonfigurerede bilindretninger til alle brancher og håndværkere. For eksempel:

Sanitet/varme/klima (VVS), kulde-klima, elektrikere/elektricitet, dyrlæger, beslagsmede, landmåling, snedkere, tømrere, skorstensfejere, bygningsrengøring, brand-, politi-, myndigheds-, kommunal- og øvrige indsatskøretøjer, malere, tømrerværksteder, tagdækkere og mange flere.

Bilindretningen, der holder

Fahrzeugeinrichtung, robust, leicht und langlebig

Der findes en bott servicepartner lige i nærheden af dig. Han planlægger den individuelle indretning af din bil sammen med dig. Din servicepartner udfører indretning af alle varebilmærker. Vores dygtige personale sørger for den maksimale trafiksikkerhed på det monterede udstyr. Montagen udfører fastgørelsen til karrosseriet således, at kræfterne fordeles optimalt og opfanges. Modulerne i vores bilindretning består af aluminium og suppleres med enkelte elementer af kunststof. Det giver en meget lav vægt men stadig med den maksimale stabilitet.

Vores bilindretning opfylder de gældende forskrifter for lastsikring og efterprøves jævnligt i crash tests. Således kan vores kunder være sikre på, at alting bliver på sin plads, selv ved et uheld.

Købe eller lease?

Vores partnere udvikler og planlægger din indretning præcis efter dine forestillinger og ønsker. De tager sig af samtlige trin i processen, så du har mindst muligt besvær ved anskaffelsen af din bilindretning. Uanset om du ønsker egen finansiering eller fremmedfinansiering, bliver du ledsaget igennem alle procestrin helt uden problemer.

Vi overlader det til dig at vælge, om du helst vil lease eller købe bilindretningen. Hvis du bruger din varebil som leasing-køretøj, kan den indvendige indretning af bil tilknyttes til leasingen. Vi tager os gerne af afviklingen sammen med din bilforhandler, så du har mindst muligt besvær med dette.

Fahrzeugeinrichtung kaufen oder leasen

Samarbejdspartnere

bott | Festool | TANOS

Tre virksomheder, et mål: At gøre hverdagen lettere for dig – fra håndværkere til serviceteknikere.

Med et ensartet emballage- og transportsystem som kan integreres optimalt i bilens indretning, er alt hermed organiseret og sikkert opbevaret på farten i vores Systainer³ -  fra det stationære værksted til den rullende servicebil.

Samarbejdet imellem bott, Festool og TANOS, danner grundlaget for et endnu mere omfattende og fuldt kompatibelt kuffertsystem.

Dermed opnår du også et langt mere professionelt udseende udadtil i din bil og på dit værksted samt ude ved dine kunder.

Forespørgsel

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

Videoer

Crash Test bilindretning bott vario3

Sikkerhed ved indretning af bilen

Sikkerhed ved indretning af bilen
Safety first! En bilindretning skal ikke kun kunne opbevare dine arbejdsmaterialer og værktøj overskueligt. En god bilindretning er let og beskytter også mennesker og miljø. Med bott vario3 bilindretningen undgår man omkringflyvende dele, som kan have alvorlige konsekvenser.
Derfor tester vi regelmæssigt vores produkter ved avancerede crahs tests. For din sikkerheds skyld.

Crash Test bilindretning af træ

På vildspor

Naturligvis kan du også selv bygge din bilindretning af træ. For at spare vægt, bruges der ofte let krydsfiner. Men om det bliver billigere? Bestemt ikke ved en ulykke.
Se selv, hvad der sker med en "selvbygger" træindretning ved en påkørselsulykke.

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok