Meget mere end bare reoler i bilen

Kører du i kraft af dit arbejde ofte fra kunde til kunde og har løbende brug for forskelligt værktøj? Leder du i din dagligdag konstant efter smådele, værktøj eller andet udstyr du har brug for til dit arbejde? Så er du havnet det rigtige sted!

Vi har nemlig arbejdet på en løsning til dette problem. I løbet af tiden har vi udarbejdet en smart og gennemtænkt autoindretning, som du kan tilpasse til dine behov. Vi vil gerne sige farvel til uordentlige værktøjskasser eller alle de dele, der flyver rundt i bilen, som man aldrig kan finde, når man har brug for dem. Og så vil vi gerne byde velkommen til vores bott vario3 bilindretning, der gør din arbejdsdag nemmere og mere effektiv. Dermed kan du eventuelt profitere af mindre stress og mere glæde i din dagligdag.

Vores bott vario3 bilindretning udmærker sig især ved at den er meget mere end bare reoler i bilen. Den har mange adskillige fordele, som kan udnyttes optimalt. Du kan nemlig tilpasse vores standardsystem til dine individuelle krav. Generelt tilbyder vores reolsystem i servicebilen den perfekte indvendige bilindretning til håndværkere. Vores autoindretning inkluderer værkstøjsskabe og arbejdsborde. Sidstnævnte har en indbygget skruestik og udvider dit arbejdsområde bag i bilen. Også skufferne i reolsystemet til varebiler byder på et godt struktureret opbevaringsrum. Takket være vores nytilpassede systemmål udnytter vi den indvendige plads i din varebil endnu bedre end før. Med en bilindretning fra bott kan du udstyre selv små varevogne med en masse værktøj. Vil tilbyder desuden en bilindretning til mellemstore varevogne og store varevogne samt ladvogne eller personbiler. Vi hjælper dig gerne med at optimere arbejdsprocesserne i dit mobile værksted.

Bilindretningen i en stor varevogn med reoler og værktøjskasser samt mulighed for transport af værktøj.

 

Derudover har vi også tænkt på din sikkerhed. Vores bilindretning kan konfigureres universelt og byder på et stort udvalg af muligheder for lastsikring. På denne måde kan du garantere, at alt er på sin plads og kan ikke flyve rundt i bilen, når du er på vej til en anden kunde. Særligt praktisk er vores nye C-Lash-system, hvilket du nemt og hurtigt kan integrere med surringsstropper på reoler og hylder.

Hvis du vil vide mere, så kig gerne en gang i vores katalog om bilindretning.

Meget mere end bare reoler i køretøjet

Bilindretningen i en stor varevogn med reoler og værktøjskasser samt mulighed for transport af værktøj.

Vores bott vario3 bilindretning udmærker sig især ved at den er meget mere end bare reoler i bilen. Med en bilindretning, der er tilpasset individuelt til dine krav, optimerer du arbejdsprocesserne i dit mobile værksted. På grund af den lave vægt sparer du en masse brændstof.

Vi tilbyder et stort udvalg af tilbehør til dit varebil, som eksempelvis tagbøjler. Kig en gang i vores katalog.

Løsninger til din bil

Små varevogne

Små varevogne
Bilindretninger til små varevogne af mærkerne

Citroën, Renault, Dacia, Fiat, Ford, Mercedes­-Benz, Opel, Peugeot, Renault, Volkswagen

Mellemstore varevogne

Mellemstore varevogne
Bilindretninger til mellemstore varevogne af mærkerne

Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, IVECO, MAN, Mercedes­-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen

Store varevogne

Store varevogne
Bilindretninger til store varevogne af mærkerne

Citroën, Fiat, Ford, Hyundai, IVECO, MAN, Mercedes­-Benz, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Toyota, Volkswagen

Ladvogne | Pickups | Personbiler

Ladvogne | Pickups | Personbiler

Bilopbygninger og indretninger til ladvogne, pickups og personbiler

Små varevogne

Små varevogne

Mellemstore varevogne

Transporter

Store varevogne

Store varevogne

Ladvogne | Pickups | Personbiler

Pritschenfahrzeug

Med os er der orden i sagerne

Reoler til autoindretning og bottBoxe til opbevaring af smådele.

Hvordan skaber vi konkret mere plads for og mere orden i opbevaringen af smådele og forbrugsmaterialer? Dette gør vi med hjælp af forskellige systemer, som vi har udviklet for dette formål.

Den indvendige bilindretning bliver bl.a. optimeret med perfo hulplader, der gør det muligt at montere kroge og holdere til dit værktøj overalt i bilen. Her her samtlige materialer hurtigt ved hånden og anbragt overskueligt. Ud over det forstørrer vi efter ønske også lastområdet i bilindretningen med en løsning med dobbeltbundsmodul. Den dobbelte bund udvider systemet med skuffer, der er let og ergonomisk tilgængelige udefra. Dine smådele kan organiseres perfekt med vores prisbelønnede bottBoxe, der er specielt udviklet til brug indenfor industrien og på værkstedet.

I det hele taget kan bott vario3 tilpasses optimalt til alle servicebil-varianter, uanset om det er en kassevogn, en ladvogn med eller uden dobbeltkabine, en pick-up, en personbil som kombi eller med et enkelt bagagerum, en lastvogn eller en anhænger. På grund af den lave vægt af vores bilindretning sparer du en masse brændstof. Desuden tilbyder vi også et stort udvalg af tilbehør til din bil, som f.eks. tagbøjler.

Nu tænker du sikkert, at du også skal transportere værktøj til og fra din bil. Dette har vi også tænkt på. I et skuffeskab eller i kufferter – såsom den praktiske nye Systainer³ – kan du opbevare dine smådele og forbrugsmaterialer systematisk. Så har du alting ved hånden og holder et godt overblik over dit udstyr. Sammen med vores samarbejdspartnere Berner og Festool tilbyder vi vores kunder omfattende services og produkter, der er perfekt afstemt til vores bilindretningssystem.

Brancheløsninger

Bilindretninger til
El, VVS, klima, håndværk

Håndværk

Bilindretninger til
Service­tekniker

Serviceteknikere

Bilindretninger til
små og store vognparker

Vognpark

Har du helt specielle behov?

Special­indretninger

Vores mangeårige erfaring lader vi få indflydelse i vores planlægning: Vi tilbyder gerne billige, prækonfigurerede bilindretninger til alle brancher og håndværkere. For eksempel:

Sanitet/varme/klima (VVS), kulde-klima, elektrikere/elektricitet, dyrlæger, beslagsmede, landmåling, snedkere, tømrere, skorstensfejere, bygningsrengøring, brand-, politi-, myndigheds-, kommunal- og øvrige indsatskøretøjer, malere, tømrerværksteder, tagdækkere og mange flere.

Bilindretningen, der holder

Bilindretningen bott vario3 med ordentligt opbevaringssystem.

Vi hos bott yder en stor indsats for, at din bilindretning altid gør sit arbejde og holder i lang tid. Hvis du er interesseret og vil vide mere, så kan du tage kontakt op til en bott servicepartner lige i nærheden af dig. Denne planlægger den individuelle indretning af din bil sammen med dig. Din servicepartner udfører indretning af alle varebilmærker. Vores dygtige personale sørger for den maksimale trafiksikkerhed på det monterede udstyr. Montagen udfører fastgørelsen til karrosseriet således, at kræfterne fordeles optimalt og opfanges. Modulerne i vores bilindretning består af aluminium og suppleres med enkelte elementer af kunststof. Det giver en meget lav vægt med maksimal stabilitet.

Vores bilindretning opfylder de gældende forskrifter for lastsikring og efterprøves jævnligt i crash tests. Således kan vores kunder være sikre på, at alting bliver på sin plads, selv ved et uheld.

Købe eller lease?

Det er nok det store spørgsmål, der stiller sig for dig nu. Skal jeg købe eller lease? Men fortvivl ikke – vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dig. Vores partnere udvikler og planlægger din indretning præcis efter dine forestillinger og ønsker. De tager sig af samtlige trin i processen, så du har mindst muligt besvær ved anskaffelsen af din bilindretning. Uanset om du ønsker egen finansiering eller fremmedfinansiering, bliver du ledsaget igennem alle procestrin helt uden problemer.

Vi overlader det til dig at vælge, om du helst vil lease eller købe bilindretningen. Hvis du bruger din varebil som leasing-køretøj, kan den indvendige indretning af bil tilknyttes til leasingen. Vi tager os gerne af afviklingen sammen med din bilforhandler, så du har mindst muligt besvær med det.

Hvis du vil vide mere eller ønsker at komme i kontakt med os, må du meget gerne indsende din forespørgsel nederst på siden.

Rådgivning til din bilindretning

Samarbejdspartnere

bott | Festool | TANOS

Tre virksomheder, et mål: At gøre hverdagen lettere for dig – fra håndværkere til serviceteknikere.

Med et ensartet emballage- og transportsystem som kan integreres optimalt i bilens indretning, er alt hermed organiseret og sikkert opbevaret på farten i vores Systainer³ -  fra det stationære værksted til den rullende servicebil.

Samarbejdet imellem bott, Festool og TANOS, danner grundlaget for et endnu mere omfattende og fuldt kompatibelt kuffertsystem.

Dermed opnår du også et langt mere professionelt udseende udadtil i din bil og på dit værksted samt ude ved dine kunder.

Forespørgsel

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

Videoer

Crash Test bilindretning bott vario3

Sikkerhed ved indretning af bilen

Sikkerhed ved indretning af bilen
Safety first! En bilindretning skal ikke kun kunne opbevare dine arbejdsmaterialer og værktøj overskueligt. En god bilindretning er let og beskytter også mennesker og miljø. Med bott vario3 bilindretningen undgår man omkringflyvende dele, som kan have alvorlige konsekvenser.
Derfor tester vi regelmæssigt vores produkter ved avancerede crahs tests. For din sikkerheds skyld.

Crash Test bilindretning af træ

På vildspor

Naturligvis kan du også selv bygge din bilindretning af træ. For at spare vægt, bruges der ofte let krydsfiner. Men om det bliver billigere? Bestemt ikke ved en ulykke.
Se selv, hvad der sker med en "selvbygger" træindretning ved en påkørselsulykke.

Kontakt os!

Service