Den perfekte størrelse varebil

Varebiler er meget alsidige. Uanset om det er som kassevogn med en kuffertopbygning eller med et lad – mulighederne for en individuel anvendelse er næsten grænseløse. Hvis du leder efter en varevognsindretning til servicebiler, så er du kommet til den rigtige adresse hos bott. Og det gælder uanset til hvilket formål du skal bruge en ombygning af din varebil til servicebil. Om du nu leder efter en indretning af varebil til mellemstore eller små varevogne eller endda til ladvogne og pickups, kan vi hos bott hjælpe dig videre. Det behøver nemlig ikke altid lige at være en stor lastbil der skal til, for at skaffe meget opbevaringsplads i dit mobile værksted, selvom vi selvfølgelig også har udviklet bilindretninger til store varevogne. Vi tilbyder en færdig skræddersyet løsning til enhver professionel anvendelse.

Hvis du generelt vil vide mere, så kig en gang i vores katalog om varevognsindretning.

Varebil i går, Servicebil i dag

Indretningen af din mellemstore varebil med en bott vario bilindretning hjælper dig med at arbejde økonomisk rentabelt ved den daglige indsats med din servicebil. Med bott vario3 bilindretningen kan værktøj og materialer anbringes således i din varebil, så du har hurtig og ergonomisk adgang til det.

Vores indretning til varebiler giver dig et stort ekstra plus i forhold til lastsikring i dit køretøj. Den har talrige fastsurringspunkter til spænderemme i forbindelse med vores nye C-Lash system, hvilket du nemt og hurtigt kan integrere med surringsstropper på reoler og hylder. Vi har i vores design altid tænkt på din sikkerhed, da det er vigtigt for os, at ingen kommer til skade. Men dette gælder ikke kun for den indvendige varevognsindretning. Vi tilbyder også et stort udvalg af andet tilbehør til din bil, som f.eks. tagbøjler.

Montagen til karosseriet af alle dele udføres således, at kræfterne fordeles og opfanges optimalt. De enkelte moduler i vores bilindretning består af aluminium og er suppleret med elementer af kunststof. Det giver en meget lav vægt med maksimal stabilitet. På grund af den lave vægt sparer du i øvrigt også en masse brændstof.

I det hele taget opfylder vores varevognsindretning de gældende forskrifter for lastsikring og efterprøves jævnligt i crash tests. Således kan du være sikker på, at alting bliver på sin plads, selv ved et uheld.

Udtænkt ned til mindste detalje

En række bottBoxe med gennemsigtig front til optimal opbevaring af smådele, som findes hurtigt igen.
Vi har i løbet af de sidste par år optimeret bott vario3 bilindretningen for at imødekomme dine behov og give dig de valgmuligheder du har brug for. Om det nu drejer sig om smarte udvidelser af perfo hulpladerne, den ideelle opbevaring af smådele med bottBoxe eller en pålidelig lastsikring af selv de tungeste genstande. Vi har udtænkt denne varevognsindretning ned til mindste detalje, for at optimere din arbejdsdag og dine daglige processer i dit mobile værksted.
Men vores udvikling tager sig ikke kun af produktet. Vi er her også for vores kunder. Ved planlægningen og færdiggørelsen af din varevognsindretning får du hjælp fra bott’s lokale rådgiver i nærheden af dig. Her finder vi sammen den optimale løsning og planlægger din indretning i overensstemmelse med dine forestillinger og ønsker. Det gælder også for finansieringen. Hvis du er i tvivl, om du skal købe eller lease og om du ønsker egen eller fremmedfinansiering, så kom til os med dine spørgsmål. Derefter tager vi os af resten, så du kan koncentrere dig om dit arbejde, imens vores eksperter styrer ombygningen.

Hvis du vil vide mere eller komme i kontakt med os, så ring eller skriv en besked.
Citroën
bott vario3 Bilindretning til
Jumpy L2, L3
Jumper
Fiat
Ford
Hyundai
Mercedes-Benz
Nissan
Opel
bott vario3  Bilindretning til
Vivaro L1, L2
Peugeot
Renault
Toyota
Volkswagen

Kontakt

Ønsker du mere information, råd eller et opkald fra os på bilindretning ? Så vil vi med glæde hjælpe dig!

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

Udfyld her dit telefonnummer

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

Kontakt os!

Service