Den perfekte størrelse varebil

Varebiler er meget alsidige. Uanset om det er som kassevogn, med en kuffertopbygning eller med et lad – mulighederne for en individuel anvendelse er næsten grænseløse. Og derved skal de altid være udstyret som optimale servicebiler. Og uanset til hvilket formål du skal bruge en ombygning af din varebil til servicebil: Vi tilbyder en færdig skræddersyet løsning til enhver professionel anvendelse. Det behøver ikke altid lige at være en stor lastbil der skal til, for at skaffe meget opbevaringsplads til dit mobile værksted.

Varebil i går, Servicebil i dag

Indretningen af din mellemstore varebil med en bott vario bilindretning hjælper dig med at arbejde økonomisk rentabelt ved den daglige indsats med din servicebil. Med bott vario3 bilindretning kan værktøj og materialer anbringes således i din varebil, så du har hurtig og ergonomisk adgang til det.

bott vario3 bilindretningen giver dig et stort ekstra plus i forhold til lastsikring i dit køretøj. Den har talrige fastsurringspunkter til spænderemme. Det er vigtigt for os at du altid er sikkert på farten.

Ved planlægningen og færdiggørelsen af din indvendige indretning af din varebil får du hjælp fra bott’s lokale rådgiver i nærheden af dig. Så kan du koncentrere dig om dit arbejde, imens vores eksperter tager sig af ombygningen.

Udtænkt ned til mindste detalje

bott Kleinteileboxen aufgeräumt im Regal
Citroën
bott vario3 Bilindretning til
Jumpy L2, L3
Jumper
Fiat
Ford
Hyundai
Mercedes-Benz
Nissan
Opel
bott vario3  Bilindretning til
Vivaro L1, L2
Peugeot
Renault
Toyota
Volkswagen

Kontakt

Ønsker du mere information, råd eller et opkald fra os på bilindretning ? Så vil vi med glæde hjælpe dig!

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok