Din manuelle montage har brug
for en update ...

Tænker du også, at enkelte processer i din virksomhed kunne udføres hurtigere og mere effektivt? Så er du havnet det rigtige sted. Vi har haft den samme tanke og udviklet et system for at give din manuelle montage en update. Men hvad er det egentligt du skal lægge vægt på? Det er især vigtigt at fokusere på tre aspekter, når det kommer til arbejdspladssystemer og mere konkret montagearbejdspladser eller montagelinjer: forsyning, sikkerhed og ergonomi. Disse tre områder er afgørende for den overordnet sundhed af dine ansatte såvel som for effektiviteten af den manuelle montage. Forsyningen af montagelinjen skal tilpasses således, at en hurtig materialetilførsel garanteres og at produktet bliver pålideligt givet videre fra station til station. I denne sammenhæng har vi designet forsyningsvogne samt FIFO-reoler for at kunne byde et optimalt arbejdspladssystem.

I udviklingen af vores avero arbejdspladssystem har vi desuden lagt meget vægt på sikkerhed og ergonomi – både når det kommer til dine ansatte såvel som produktet selv. Vi leverer højdejusterbare arbejdspladser og en overskuelig opbevaring af montagedele med bottBoxe for ikke at have genstande liggende i vejen. Ved hjælp af vores perfo hulplader garanteres optimal opbevaring af værktøj. Vores arbejdspladssystemer findes desuden også i ESD-udføring, som beskytter dine følsomme produkter mod ukontrollerede elektrostatiske udledninger og dermed mod usynlige skader.

Hvis du vil vide mere, så kig gerne en gang i vores katalog om arbejdspladssystemer.
Enkeltpladsmontagen er en mulighed indenfor vores arbejdspladssystemer.

... med vores arbejdspladssystemer
er du altid up-to-date

Montagelinjer er et specielt arbejdspladssystem med flere stationer.
For at din industrivirksomhed kan have varig succes under de moderne nutidige forhold, skal den have en høj tilpasningsevne. Kun således kan du reagere hurtigt på skiftende rammebetingelser og nye krav til et produkt. Enkelt- og flerarbejdspladser, montage- eller transportlinjer og forsyningsvogne kan sammensættes fleksibelt af få forskellige komponenter. Den specielle avero forbindelsesteknologi gør det muligt for dig at kombinere seriedele af stål med komponenter af aluminiumsprofiler. Du kan placere udstyr af enhver type ordentligt og hurtigt, klar til brug på perfo hulvægge og de ergonomisk justerbare materialehylder på det ønskede sted. En konstant tilpasning og udbygning af enkelte komponenter er således ikke noget problem.

Arbejdspladssystemerne er udstyret med mange muligheder for at garantere, at enhver medarbejder vil kunne føle sig tilpas. Med vores montagelinjer tager vi selvfølgelig også højde for dine ønsker og leverer skræddersyet løsninger til netop dine behov. Montagelinjen kan f.eks. bygges på en lige linje, som U eller i en rundkreds – lige efter hvilke muligheder du har i din bygning.

Hvis du har spørgsmål eller vil begynde med at planlægge de næste trin i sammenarbejde med bott, er du altid velkommen til at kontakte os.

Løsninger til din montage

Enkeltpladsmontage

Enkeltpladsmontage
Enkeltpladsmontage modulær

Montagelinjer

Montagelinjer
Montagelinjer med assisterende montagesystemer

ESD-montage

ESD-montage
Montageborde og tilbehør til ESD-montage

Enkeltpladsmontage

Enkeltplatzmontering

Montagelinjer

Montagelinie

Bestil katalog

Felter markeret med * SKAL udfyldes.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Please let us know your company.

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Invalid Input

Venligst vælge mindst et katalog

Udfyld her din e-mail adresse

Udfyld her dit telefonnummer

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Captcha
Invalid Input

Videoer

Kontakt os!

Service