Højeste præcision i værkstedet

Vores engelske kolleger har for nylig udstyret Multimatic Motorsports med en omfattende værkstedsindretning i bott cubio serien.

Både bott og Multimatic Motorsports har stærke referencer og er internationalt aktive sammen.

De første arbejdsområder blev i sommeren 2019 indrettet i den nye fabrikshal i Brackley, Northamtonshire i England og blev umiddelbart derefter taget i brug. Her udvikler Multimatic komponenter til motorsport og installerer dem i forskellige biler. Det var især vigtigt for virksomheden at kunne bruge arbejdsområderne til deres Ford Mustang GT4 i den aktuelle racing-sæson af det britiske GT-mesterskab i 2019. Siden da har teamet også brugt tre cubio værkstedsvogne til mobile tjenester.

Den nybyggede hal er nøje opført og bygget efter specifikke værkstedsbehov & til de forskellige værkstedsområder hvor der er ligeså mange forskellige funktioner hos alle teamets ingeniører og mekanikere. Multimatic Motorsports valgte det modulære cubio indretningssystem fra bott grundet dets velkendte robusthed, kvalitet og pålidelighed. Værkstedsindretningen fra bott sikrer renlighed og orden på arbejdspladsen, så det dyre værktøj ikke bliver beskadiget og hurtigt igen kan findes frem. Således er værktøjet altid ved hånden, når du skal bruge det - for i sidste ende kræves maksimal præcision og effektivitet i motorsportens verden.

Se billeder & video fra Multimatic Motorsports ny-indrettede værksted under denne artikel.

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok