Britiske pionerer inden for nye fremstillingsmetoder
vælger bott cubio

Vores britiske kolleger udstyrede for nylig Autodesk Technology Center i Birmingham med en bott cubio værkstedsindretning. Teknologicentret blev genopbygget i 2018. Udstyret med de nyeste værktøjer, maskiner og robotter, udvikles nye, innovative fremstillingsteknikker her. bott modtog ordren fra Autodesk om at designe driftsfaciliteter og tilpasse dem individuelt til individuelle områder. Derefter fandt vi de optimale løsninger til det mekaniske værksted, produktionsområdet, robotcentret og målerummet.

Først analyserede vi de nøjagtige krav i de enkelte områder på stedet. Som en del af dette rådede vi teknologicentret i detaljer. I tæt samarbejde med manageren af Autodesk, Nick Hill, blev der oprettet tredimensionelle planer på computeren for hvert område. Paul Maynard, Key Account Manager hos bott Ltd., i England anbefalede de passende bott-produkter sammen med det mest optimale design.

Til det mekaniske værksted og de områder, hvor værktøjet er sat op, leverede vi omfattende systemarbejdsborde med integrerede skuffer og skabe. Alt materiale og værktøj opbevares her systematisk og pænt. Cubio-systemskabe indeholder elementer til opbevaring af CNC-værktøjer, perfovægge med tilsvarende holdere for den perfekte organisering af værktøjer og materialer. Kombineret med mobile skuffeskabe på hjul, som kan bruges fleksibelt i de forskellige arbejdsområder.

Bott Group kan se tilbage på 90 års virksomhedshistorie i 2020. I løbet af denne lange tid har vi fået en masse erfaring inden for industriel fremstilling. Med denne oplevelse kan vi hjælpe vores kunder med at skabe ideelle arbejdsmiljøer i høj kvalitet til effektivt arbejde.

Se flere billeder på vores Facebook ,LinkedIN & Instagram sider.

Du finder genvejstasterne nederst her på siden.

Autodesk Imagefilm:

Service