Oversigt

Oversigt

cubio, værkstedsindretning med system

 

Luk

Flot design, solid og fleksisel - cubio værkstedsindretning. Læs mere

Optimal udnyttelse af pladsen er det primære mål med værkstedsindretning. Professionelle brugere har dog naturligvis individuelle krav - de daglige opgaver og de fysiske rammer skal passe sammen.

cubio skuffeskabe, filebænke og systemskabe bliver på grund af det enestående modulprincip til den effektive løsning. Pålidelighed i funktion og høj betjeningskomfort hjælper brugeren. De attraktive cubio design og de standardiserede systemmål er egenskaber, der giver et ensartet udseende på trods af de mange forskelligheder under overfladen.

Se katalog onlineSe katalog online Katalog DownloadKatalog Download

Orden med system

Luk

Alt på sin plads - er også for cubio et af de vigtigste punkter. Læs mere

Således tilbyder cubio inddelingsmateriale og opmærkningssystem en perfekt basis for den professionelle arbejdspladsindretning. Smådele, værktøj og måleværktøj i muldedele, plastkasser, på specialholdere, mellem fleksible skille- og stikvægge eller i indivuelt tilskårne skumindsatser - alt finder sin plads.

Høje krav

Luk

Den professionelle brug af bott produkterne indenfor industri og håndværk stiller høje krav til pålidelighed og funktionalitet. Læs mere

Således integreres den nyeste teknologi i de funktionelle elementer i cubio. Letløbende skuffeudtræk - alle med fuldt udtræk, elektrisk højdejustering af arbejdsborde og vekselcylindre i låse er blot få eksempler herfor.

Modulprincip

Luk

Det passer! cubio's modulære opbygning er basis for uendeligt mange variationer. Læs mere

Således bliver hvert møbel unikt, perfekt tilpasset til kundens behov.

Gennem fuld kompatibilitet kan indretningen til enhver tid tilpasses det aktuelle behov.

cubio i praktisk brug

Luk

Systemtanken og det modulære princip i cubio systemet tilbyder mange indsatsmuligheder. Med krav fra brugere ligeså indivuelle som deres arbejdsopgaver. Læs mere

Fremtiden bringer forandringer - cubio følger med.

Den konstante optimering af logistikkoncepter og fokus på eliminering af spild sætter spørgsmålstegn ved konventionelle indretninger.

For at tilpasses moderne principper, skal indretningen være afstemet med de individuelle behov. Processer ændres løbende. Dette fordrer mere og mere fleksibilitet af indretning og omgivelser. Cubio er udviklet specielt med disse udfordringer for øje, og er således perfekt sat op til fremtiden.

Kombiner produktfamiler og udnyt synergien.

For at opnå størst mulig nytteværdi er alle bott produkter individuelt sammensat. De fleste løsninger består således af flere produktgrupper. Derfor kan cubio enkelt kombineres med avero, perfo og chipline.

For standarder i hele virksomheden.

Individuelle behov kræver individulle løsninger. Den enestående modularietet i cubio systemet sikrer den helt rigtige konfiguration til alle behov i virksomheden. Den robuste og stabile kvalitet gør brugen af cubio værkstedsinretning til en langsigtet løsning.

Med det friske design er cubio også det klare valg til indretning af tekniske kontorlandskaber.

Werte verstehen lernen beginnt mit der Wahrnehmung des täglichen Umfelds.

Kravene ændres med vidererudvikling af teknoligier. En solid uddannelse er dog altid første skridt på karrierevejen.

Med den robuste konstruktion og systemelementer specielt udviklet til uddannelsespladser er cubio den perfekte ledsager i starten af arbedslivet. Den solide konstruktion sikrer lang levetid. Die præcise fuktioner øger kvalitetsbevisthed hos lærlingen. En flot indretning giver positive input til brugerne.

cubio i serviceværkstedet

Luk

Analyse, konfigurering og planlægning - med 3D tegninger visualierer bott indretningen fra første idéer til færdig løsning. Læs mere

Nye mærke- og servicekoncepter stiller store krav til udformning og indretning af værksteder. Øget konkurrence giver daglige udfordringer i forhold til effektiv indretning af arbejdspladsen.

For bott's kunder er dette et must - for bott selv en lidenskab.

Nye løsninger udspringer dagligt af den begejstring som bott har for disse udfordringer. Det kontinuerlige arbejde giver en solid basis af branche specifikke løsninger.