Oversigt

Oversigt

cubio, indretningen til serviceværksteder

Luk

Mange faktorer spiller ind for 1. klasses service. Læs mere

Fagkompetence tager kunderne for givet. En cubio værkstedsindretning skaber de bedste rammer for dit professionelle arbejde. Orden, renlighed og effektivitet er en selvfølge med cubio. Det er væsentlige faktorer for succes og giver tiltro fra dine kunder.

Se katalog onlineSe katalog online Katalog DownloadKatalog Download

Indret serviceværkstedet markant

Luk

Service som gerne vil vises frem. Læs mere

Mange arbejder på at vinde nye kunder, færre mestrer at holde fast i de bestående. Således er indretning af showroom ofte i fokus, men hvad forventer kunden at se bag værkstedsdøren, når han kommer tilbage?

Indrettet med cubio bliver værkstedet til showroom. Din service bliver til en markant oplevelse. Præget af orden og flot design understøtter cubio kvaliteten af dit arbejde og værdsættelse af medarbejderne.

cubio - en lidenskab

Luk

Skaber rum for lidenskab i alle afskygninger. Læs mere

For nogle et funktionelt værktøj til at nå målet, for andre udløser det begejstring og lidenskab. Uafhænig af ejeren har nutidens biler de samme krav til omsorgsfuld vedligeholdelse og pleje som biler til hobby og motorsport.

cubio værkstedsindretning til bilværksteder er perfekt tilpasset processerne i forbindelse med servicearbejdet. Bag fronterne gemmer funktioner til perfektionering af det effektive arbejde. Udadtil viser du organiseret orden og giver det indtryk som bilen fortjener.

Grænseløs frihed

Luk

Følelsernes køkken. Læs mere

Lige så forskellige som biler og værkstedsindretning synes at være, er længslen efter frihed den samme.

Drømmen om uendelig frihed kan ganske vist ikke realiseres med cubio, men cubio sætter ingen grænser for din frihed. Det modulære byggesystem tilbyder en basis for grænseløse variationer. Således bliver hvert enkelt møbel unikt, perfekt tilpasses til opgaven.

cubio som rumdeler

Luk

Genneført design. Læs mere

Opbevaring af værktøj og dele er den primære opgave for værkstedsindretning. cubio kan deruden bruges som rumdeler.

Det formfuldendte design af cubio giver rummet lidt ekstra. Fritstående skabe eller moduler med overskabe kan problemløst bruges som rumdeler.

Værkstedet bliver optisk og funtionelt opdelt og struktureret med cubio.

cubio branchespefikt

Luk

Fusion af fuktioner. Læs mere

Lige så alsidigt som dit håndværk er de specielle krav til udstyret. Derfor indgår specieludviklede elementer til service af biler i cubio systemet. Enheder til luft, olie og vand såvel som affaldssortering og overflader der er modstandsdygtige over for olie, benzin og diesel er blot et uddrag af branchespecifikke detaljer.

Uanset hvilke moduler du vælger har de alle ét til fælles: De indgår i en helheds løsning med ensartet design.

Basis for effektivt arbejde

Luk

Eliminer spild. Læs mere

Hvis du vil øge effektiviteten skal spil minimeres. Den fleksible opbygning, overskuelig inddeling af skuffer og tydelig mærkning, optimerer cubio arbejdet og gør orden til standard. Når alt er samlet minimeres spildtid i arbejdet. Det er kun kundernes biler, der skal køre langt!

Pitstop

Luk

Når hvert sekund tæller. Læs mere

Ekstreme situationer oplever man i motorsport. Når målet er at være forrest, kan kører og teknik præstere de utænkelige.

At overskride ultimative grænser kræver toppræstationer også for holdet uden for banen og deres udstyr. Præcis service i pressede situationer kræver overblik og let tilgængelighed. I disse øjeblikke garanterer cubio pålidelighed og præcision når de rigtige dele og værktøjer skal frem.