Oversigt

Oversigt

avero, det nye arbejdspladssystem

Luk

Se hvordan avero samler produktionssystem, montagearbejdspladser og it-systemer til en helhed. Læs mere

Succeskriterierne i værdiskabelsen i den manuelle montage har forandret sig. avero er opstået efter analyse af disse aspekter. Produktudviklingen er grundlagt med fokus på de realiserbare innovative produktionsprincipper og intralogistikkoncepter. Viden om ergonomi har inspireret udviklingsteamet til en fleksibel integration mellem arbejdspladsen og virksomhedernes IT-systemer.

Ud fra dette maxime forener avero produktionssystem, montagearbejdspladser og IT-systeme til en helhed, og understøtter dermed starten på en ny epoke i den manuelle montage. Den Manuelle Montage 3.0.

Se katalog onlineSe katalog online Katalog DownloadKatalog Download

Velkommen til Den Manuelle Montage 3.0

Luk

Således definerer bott starten på en ny epoke inden for den manuelle montage. Læs mere

Med begrebet Manuel Montage 3.0 definerer bott et integrerbart system, der ud fra produktionssystem, montagearbejdspladser og IT-systemer, betjener aktuelle temaer som fleksibilitet i fabrikken, konkurrencekraft i et globalt marked og den demografiske udvikling.

Således skiller Den Manuelle Montage 3.0 sig ud fra tidligere epoker, som bott definerer som følger:

Manuel Montage 1.0: Montage ved arbejdsborde og enkelt arbejdspladser, før den industrielle revolution

Manuel Montage 2.0: Monage ved samlebånd, og sammenkædning af enkeltarbejdspladser

Manuel Monage 2.5: Konfiguration af montagearbejdspladser efter LEAN-principperne

avero og værktøjerne i produktions-IT

Luk

Således samler avero montagearbejdspladser med virksomhedens IT-systemer. Læs mere

Om det er Pick-to-Light systemer, interaktiv styring af montagemedarbejderen, kvalitetssikring og dokumentation på linjen, eller tilknytning til ERP-systmer: Arbejdspladsen har talrige forbindelser gennem værktøjer, testapparater og plug-ins. Dette stiller krav til enkel tilpadsning på montagearbejdspladsen.

avero er klar til disse krav og udfordringer i den Manuelle Montage 3.0 og er stolt af, at være udviklet specielt til denne tidsalder.

avero og de mange muligheder for adaption

Luk

Således bliver tilbehør adapteret i avero. Læs mere

Afgørende for nytteværdien af avero er det modulære princip. Det går langt ud over selve avero, og gør avero til et åbent system. Således kan værktøjer, applikationer og IT-komponeneter enkelt adapeteres i avero.

Enkelt- eller multiarbejdspladser, montage- og transportlinjer eller mobile systemer konfigureres ud fra et fåtal elementer. Den markante avero samleteknik gør det muligt at kombinere standarddele af stål med aluminiumprofiler og enkel montage af udstyr.

avero har mange dele fælles med cubio - bott's værkstedsindretning. Dette understøtter standardiseringen af virksomheden. En gennemgående låsesystem er en yderligere fordel. Om det er den klassiske cubioKey eller elektronisk med cubioPin lader avero sig til enhver tid binde sammen med cubio værkstedsindretning. Orden ved arbejdspladsen sikres af perfo fra bott. perfo kan med hulplader og ophængskroge bruges sammen med eller integreret med avero.

avero og principperne i produktionssystemet

Luk

Således smelter avero montagearbejdspladser sammen med virksomhedens produktionssystem. Læs mere

Hvis man vil slanke processer, skal der - udover en klar strategi - bruges fleksible produktløsninger til omsætning strategi. avero er en symbiose af disse succeskriterier. Udviklingen af avero har som mål at øge effektiviteten og give en førsteklasses leveringsperformance. Løsninger til at omsætte 5s-pricipperne er også et resultat heraf, ligesom komponenter til fleksibelt materialeflow og kort omstillingstid er garanteret. Det modulære byggeprincip giver avero de bedste forudsætninger for at kunne etablere sig som det standardiserende system i virksomheden.

Med avero er ESD-sikring en selvfølge

Luk

Således garanterer avero ESD-sikkerhed i hele linjen. Læs mere

avero arbejdspladser er som standard samlet med afledende overflader og byggedele. Dermed kan systemet enkelt forvandles til en ESD-sikret arbejdsplads. avero er udviklet til mange indstatsområder og er klar til fremtidige udfordringer.

Med avaro leverer bott ESD-sikring til hele materialflow-kæden: fra rådgivning over levering af ESD-sikrede indretninger og til slutkontrol og dokumentation. I dag eller i morgen, avero garanterer ESD-sikkerhed over hele linjen.

avero tager hensyn til krop og sjæl

Luk

Således gør avero ergonomi til en selvfølge i produktionen. Læs mere

Med justerbar arbejdshøjde, drejelige og svingbare elementer, med lamper og afblændninger sørger avero for skånsomme arbejdsprocesser. Mulighed for interaktiv styring af medarbejderne sikrer et stressfrit miljø, hvor arbejdet er tilpasset de enkelte medarbejdere.

Udover funktionelle produktdetaljer sikrer hensyn til ergonomien ved planlægning af arbejdspladsen medarbejdernes velbefindende. En større aktionsradius og afvekslende arbejde styrker motivationen. Med en behagelig atmosfære opnår man de bedste betingelser.

avero, da intet er så konstant som forandring

Luk

Således giver de små detaljer avero uendeligt potentiale. Læs mere

Om det er KAIZEN, KVP-Workshops eller korte produktlivscyklus, der er drivfaktor, er ønsket om forandring et fast bestanddel af alle virksomheder. Med de enestående profiler giver avero de bedste forudsætninger for at klare kravet om fleksibilitet på montagearbejdspladsen.

Flytning (af) hylder og andre dele uden værktøj er standard. De markante udstandsninger viser sit sande værd ved dele, der er monteret med skruer. Flyt specialmøtrikken til den ønskede postition og skru fast! Med dette system kan aluminiumprofiler monteres på stålrammen. Muligheden for at kombinere fleksible modulare komponenter i stål med aluminiumprofiler giver avero uendeligt mange muligheder.

avero, hold succesen gående

Luk

Således får avero materiale og produkter i bevægelse. Læs mere

Standtid, transport, bestand, bevægelse og ventetid er alt sammen en del af de videnskabeligt definerede spildmuligheder i en produktion. For at undgå spild skal der særlig opmærksomhed på planlægning af processer og udstyr. Der ligger store besparelser og potentiale for øget effektivitet, såfremt spild begrænses.

Fra Chaku-Chaku til One-piece-flow, uanset hvilken filosofi der følges har avero den rigtige hardware. Kugler, ruller og valser transporterer dele og materiale pålideligt til deres bestemmelsessted. De gør avero systemarbejdspladser til garant for et effekttivt materialeflow, uanset om det er som transportlinje, udslusning eller Fi-Fo reol.

avero og Chipline aluminiumprofilsystem

Luk

Den lette kombination af standarddele og specialdele af aluminiumprofiler. Læs mere

Den enestående avero samleteknik med specialmøtrikker, som uden brug af værktøj monteres i stålprofilerne, gør det muligt at kombinere standard avero dele med dele fra Chipline systemet.

Dette giver systemarbejdspladser fra bott grænseløst potetiale for individulle løsninger. Andelen af Chipline-profiler varierer afhængig af ønsker og behov fra kunden.