bott præsenterede på den nyligt overståede IAA messen I Tyskland en rigtig “Highlight”: Die nye surringsskinner med integrerede LED-lys. Det sparer nemlig både tid og penge for slutbrugeren, at der kun er brugt en indbygningskomponent.

bott præsenterede på IAA Erhvervsmessen 2016 i Hannover, højkvalitetsløsninger indenfor bilindretning til erhvervskøretøjer Mange af de besøgende på standen var særligt overrasket over én ting: At bott tilbyder meget end bare reoler og hylder til servicebiler. Læs mere - og se billeder af de mange demobiler som bott præsenterede på messen.

De nye kompakte Servicebiler Multicar M27 & M31 fra Hako, til feks. vedligeholdelse af grønne områder og parker, er yderst populære blandt Park & Vej rundt omkring i kommunerne samt hos øvrige lokale tjenesteudbydere.
Lige ny tilbyder bott i tæt samarbejde med Hako, installering af bottTainer til de to Multicar modeller med stationært lad eller tippelad. Den aflåselige bottTainer sikrer værdierne på ladet mod tyveri og mod vind og vejr. Ideel til opbevaring af skovle, koste og kædesave mv.
Dens robuste rammekonstruktion giver således en h’j grad af sikkerhed og stabilitet. Sidepanelerne og bunden af bottTaineren er lavet af galvaniserede stålplader, som forstærker kanterne på den.

”avero” serien er bott’s nye arbejdspladssystem som samler produktionssystem, montagearbejdspladser og it-systemer til en helhed. Om det er Pick-to-Light systemer, interaktiv styring af montagemedarbejderen, kvalitetssikring og dokumentation på montagelinjen, eller tilknytning til ERP-systemer, så er avero godt rustet med Armbruster Engineering i baghånden.

bott har med sit tagbagagebærer program nyttige og alsidige elementer til sikring af lasten og også specielt til ekstra lange genstande, der er for omfangsrigt til bilens varerum. bott’s bagagebærersystemer udvider hermed lasteevnens volumen på varebilen betydeligt. ”Mange tagbøjler bliver stadig lavet af stål, men aluminiumsløsningerne fra bott er betydeligt lettere og dermed øger det din bils lasteevne i sidste ende samt gør det aerodynamiske design dem til en økonomisk gevinst for bilejeren. Det omfattende tilbehør tilbyder en løsning til ethvert behov” fortæller Christian Bunke, Chef for Product Marketing hos bott

Også i 2016, støttede bott kapløbet ADAC MX Masters I Gaildorf, Tyskland som sponsor. Den 20 og 21 August mødtes her de bedste tyske kørere i motocross branchen for næstsidste gang til løbet MX Masters 2016. Kunder og samarbejdspartnere i bott, modtog gratis adgangskort til løbet og til VIP området. Desuden fik alle besøgende mulighed for på en informationsstand, at se en Fiat Ducato og en VW T6 Servicevogn, indrettet med bott vario bilindretning og herved lade sig overbevise om kvaliteten af bott’s produkter.

Side 9 ud af 15

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok