bott fører i samarbejde med bilindustrien, TÜV og andre neutrale testinstituter regelmæssige crashtest, i henhold til gældende retningslinjer. Her bliver de enkelte komponenter og styrken af forbindelsespunkterne nøje kontrolleret i forhold til en eventuel nødsituation på køretøjet. Alle bott vario produkter er i overenstemmelse med den lovkravmæssige standard, ECE R44. bott vario bilindretning, består som bekendt af en blanding af stål, aluminium og kunststof. Dette sikrer den optimale balance mellem sikkerhed og fortsat lav vægt. Bott-Schweiz AG har for nylig fået lavet en ny crashtest af bott vario bilindretning. Læs mere om testen (på tysk) og se video & billeder fra crashtesten her på siden.

bott præsenterer på BAU i München fra den 16.- 21. Januar 2017, bil- & værkstedsindretninger til byggebranchen. I hal A6 på Stand 313, kan de besøgende finde bott vario bilindretninger, samt verso+ værkstedsudstyr. Disse områder viser et stort udvalg af muligheder for orden og sikkerhed i servicebilen som til værkstedet.

Side 7 ud af 15

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok