Diesella

Diesella. Navnet siger måske ikke mange noget, men siger man ” røvskubberen”, vil den ældre generation straks forstå, at der er tale om den populære cykel med hjælpemotor, som gik sin sejrsgang i Danmark op igennem 1950’erne og 1960’erne.

bott vario3 Roadshow

Nu indbyder Bott-Danmark A/S alle håndværkere og andre interesserede til bott-Roadshow. Vores nye flotte demobiler er nu indrettet med   ”bott vario3” – bilindretningen der gør din indretning op til 15% lettere, med nye smarte funktioner og løsninger, som vil mindske din spildplads i bilen og gøre din arbejdsdag meget nemmere i dit rullende mobile værksted. 

Systainer3

Lang søgetid efter det rigtige materiale eller værktøj ? Sådan behøver det ikke at være fremover. Vores nye, innovative Kuffertsystem hjælper dig med at holde orden og styr på dine smådele i servicebilen. Med den nye Systainer³ som er udviklet sammen med vores samarbejdspartnere Festool og TANOS, kan smådele og andre materialer opbevares systematisk. Dermed har du alt ved hånden og holder altid det perfekte overblik over dit udstyr. 

Side 5 ud af 20

Service