bott har med sit tagbagagebærer program nyttige og alsidige elementer til sikring af lasten og også specielt til ekstra lange genstande, der er for omfangsrigt til bilens varerum. bott’s bagagebærersystemer udvider hermed lasteevnens volumen på varebilen betydeligt. ”Mange tagbøjler bliver stadig lavet af stål, men aluminiumsløsningerne fra bott er betydeligt lettere og dermed øger det din bils lasteevne i sidste ende samt gør det aerodynamiske design dem til en økonomisk gevinst for bilejeren. Det omfattende tilbehør tilbyder en løsning til ethvert behov” fortæller Christian Bunke, Chef for Product Marketing hos bott

Også i 2016, støttede bott kapløbet ADAC MX Masters I Gaildorf, Tyskland som sponsor. Den 20 og 21 August mødtes her de bedste tyske kørere i motocross branchen for næstsidste gang til løbet MX Masters 2016. Kunder og samarbejdspartnere i bott, modtog gratis adgangskort til løbet og til VIP området. Desuden fik alle besøgende mulighed for på en informationsstand, at se en Fiat Ducato og en VW T6 Servicevogn, indrettet med bott vario bilindretning og herved lade sig overbevise om kvaliteten af bott’s produkter.

bott Østrig har for nylig fået lov til at måtte udstyre KTM Motorsport’s værksted i Salzburg med en meget omfattende cubio værkstedsindretning. Samlet set er cubio værkstedet opdelt i tre områder: I den ene del af værkstedet bliver der bygget racing motorer. I en anden del af værkstedet bliver der bygget og samlet motorcykler. Endelig i det tredje og sidste område af det omfangsrige værksted, bliver der fremstillet lednings- og kabelsystemer og integreret i bilernes elektronik.

Den 22 årige golfspiller Georgia Price fra Bude i England, er en af de nye store håb for den britiske golfsport. bott Ltd. fremmer det unge nye Up-Coming talent til hendes forberedelser til EM. Sponsoratet af atleter har efterhånden været en lang tradition hos bott i England. Georgia Price opdagede hendes store kærlighed til golfsporten allerede som 9 årig, da hendes familie flyttede til det sydlige Florida. De spillede hun på diverse skolehold og lokale turneringer. Den karriere tog videre fart, da hun påbegyndte Universitetet.

Die ungarische Kriminalpolizei hat in diesem Jahr im ganzen Land die Flotte mit Einsatzfahrzeugen für die Spurensicherung und kriminaltechnische Det ungarske Kriminalpoliti har i hele landet i løbet af 2016 fået udstyret deres flåde af indsatsbiler & udrykningskøretøjer til gerningsstedet og retsmedicinske undersøgelser af gerningssteder. De 20 nye Mercedes Sprintere & over 30 nye Volkswagen Caddy’er, har fået installeret bott vario bilindretning i sig.

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok