Fra den 21 til 24 Juni 2016, præsenterede bott i München, Tyskland en af sine færdige avero Montagelinier sammen med nogle enkeltarbejdspladser til den manuelle Montage. Messegæsterne på standen viste synlig stor interesse i hvordan avero forener effektivitet, ergonomi & kvalitet ved den enkelte Arbejdsplads.

I hele Europa er for nylig de små ”Smart Cars” blevet udstyret med bott vario bilindretning. bott konfigurerede bilernes indretninger & udstyr, specielt til dette formål i en Smart Forfour. I skufferne er alle værktøjer og materialer til småreparationer fordelt, hvor de her ligger sikkert opbevaret. Med dette udstyr bringer vejhjælpen hurtigt bilen ud at køre igen.

Bott Austria GmbH (Bott Østrig) har for nylig haft afholdt en vellykket produkttræning for sine kunder. Georg Zwerger, Michael Windisch og Stefan Hollrieder fra Bott Austria, gav deltagerne nyttige oplysninger om bott vario bilindretningen samt omkring optimal lastsikring. Desuden præsenterede Bott ved denne lejlighed også mulighederne for nye produkter og anvendelsesområder.

Limpurger Økonomimesse er en af de større betydningsfulde Showcases for håndværk og økonomi i den tyske region. Med sommerlige Temperaturer, præsenterede bott i Tyskland sine gæster den 21 og 22 Maj 2016, sine alsidige faciliteter til håndværker- og servicebiler i en Volkswagen Crafter og en Ford Transit Connect. Den videre rådgivning samt indblik i de mange løsningsmuligheder som bott globalt kan tilbyde, kom de mange besøgende på standen tilgode.

Side 11 ud af 15

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok