bott præsenterer på BAU i München fra den 16.- 21. Januar 2017, bil- & værkstedsindretninger til byggebranchen. I hal A6 på Stand 313, kan de besøgende finde bott vario bilindretninger, samt verso+ værkstedsudstyr. Disse områder viser et stort udvalg af muligheder for orden og sikkerhed i servicebilen som til værkstedet.

Fra d. 18 til d. 21 Januar 2017 præsenterer bott på ”AutoZum” i Salzburg, Tyskland en bott vario bilindretning til en Ford Transit og en cubio automotive værkstedsindretning. (Indretning til serviceværksteder). På standen hos Berner i Hal 2,standnr. 0210, vil de besøgende finde bott produkter, hvor effektiviteten i en Kfz værkstedsindretning, tydeligt skinner igennem alt. Gæsterne som kommer forbi på standen vil på messen endvidere blandt andet finde ud af, hvor godt samspillet imellem en bott vario bilindretning og en cubio værkstedsindretning til bilindustrien arbejder. (Læs mere... BEMÆRK: PÅ TYSK)

Side 11 ud af 19

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok