Altid inden for rækkevidde

Den nyudviklede værktøjskasse fra Systainer³-produktfamilien, er lavet med gennemsigtigt låg. Så du finder de rigtige skruer, møtrikker og andre smådele hurtigt. Denne Sortimentskuffert er udstyret og inddelt med forskellige små plastkasser. Den er tilgængelig i to forskellige bredder. Begge kuffertvarianter, både Systainer³-værktøjskassen og organizer’en, har integrerede udtræksskinner. Disse er kompatible med bott vario3 bilindretningen. Du kan nemt, hurtigt og sikkert placere vores kufferter og kasser på reolhylden.

Systainer³ servicekufferten er meget mere end bare en værktøjskasse. Den universelle professionelle værktøjskasse er ligeledes en systemkomponent til hylderne i bott vario3 bilindretningen i varebilen samt til værkstedet eller byggepladsen.

Samarbejdspartnerne Festool og TANOS har slået sig sammen med bott for at udvikle det nye Systainer³ system. Det letter den daglige arbejdsrutine for alle håndværkere og andre brugere indenfor håndværk og industri.

Alle maskiner, værktøjer og forbrugsmaterialer kan organiseres i Systainer³ servicekufferten integreres perfekt sammen med bott vario3, så alt er hurtigt ved hånden med vores organiseringssystem. Med den praktiske T-Loc-lukning er vores kufferter komfortable og sikre at stable sammen. Foran kan du også mærke værktøjskasserne med Labels.

Et system - uendelige muligheder

Med det ensartede Systainer³ kuffertsystem kan alt nemt og enkelt holdes rent og ordentligt – både  i servicebile og på det stationære værksted.  Der tilbydes mange forskellige transportmuligheder og tilbehør til den omfattende værktøjs-kuffertserie. I kombination med en bordplade og en Trolley bliver dine Systainer³ kufferter til én mobil arbejdsenhed. Den professionelle løsning til dit håndværk.

Systainer³ Kuffertsystemet fremstilles af robust kunststof og fås i to forskellige bredder og seks kassehøjder. De tre mindste servicekufferter har også et udklappeligt håndtag på fronten.

Med den universelle Systainer³ integrerer vi alle vores Servicekufferter, Sortimentskufferter, Værktøjskasser og maskinkufferter i bott vario3 bilindretningen.

Mange forskellige rum, indsatser eller skumstofindlæg strukturerer alt det indvendige i Systainer³ kufferterne, bl.a. med en patronindsats til silikone.

Indskydningsskinnerne i bott vario3 bilindretningen fungerer både som udtræk til Systainer³ kufferterne samt til de robuste varioCase metalkufferter. Disse tilbydes enten i aluminium eller i stål.

varioCase alu-kufferten fås enten uden indhold eller udstyret med små plastkasser eller skillevægge. De ubestykkede metal-værktøjskufferter med passende under-inddelinger giver dig en fleksibel og individuel orden af dit værktøj i kufferterne.  I bilindretningen er vores Systainer³ perfekt integreret med udtræksskinner, som en skuffe i skabet – det helt rigtige system til dine behov.

Kontakt

Felter markeret med * skal udfyldes

Please let us know your company.

Udfyld her dit fornavn

Udfyld her dit efternavn

Udfyld her din adresse

Udfyld her dit postnummer

Udfyld her din By

Udfyld her din e-mail adresse

0/1000

Invalid Input

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Please confirm the Captcha

vario3_variosys3_image_tablar.jpg

Service

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok